Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Tweety Vektörleri(CDR)

teşekkürler figen hanım.
  2. Emine Şahin

Sizin Fikriniz nedir?

bir çizgi deyip geçmeyin. tabii bu çizgi olsun diye ısrar ettiğimden değil. ama bir kartal figürüde olmaz. kum saatide. illa direk zamanı anımsatan bir obje olması tasarımın güçlü olduğu kanısına varmaz. size hemen biz çizgi çizeyim. örneğin bu çizgi size neyi çağrıştırdı?
  3. Emine Şahin

Sizin Fikriniz nedir?

bu zaman çizgisimi olacak sayın danışman... hatta biraz zikzaklı filan olsun, tansiyon gibi... neyse, şaka bir yana yukarıdaki espriden yola çıkılarak çok şey üretilebilir. zamanı andıran veya zamanın değerini bildiren iki obyenin birleşimide bir logo tasarlamaya yeterli gelebilir. örneğin ilk...
  4. Emine Şahin

Empirme desen tasarım işleri yapıyorum

@ŞENGÜL BOZKURT yok yok. ben ne demek istediğinizi anladım. sizinle anlaşıyoruzda... :D
  5. Emine Şahin

kartvizit çalışmam

bu kartı bana verseniz ben size iş vermem... puntolara biraz daha dikkat edin. layıkından fazla büyük. birazda reklamcı için albenisi olmaz mı?
  6. Emine Şahin

@ŞENGÜL BOZKURT türk insanını anlayamıyorum dedi herhalde :D:D:D
  7. Emine Şahin

Rehberin Reklam Çalışması

bence standlarda çok şık durabilecek bir çalışma... arkadaşların değerlendirmeleride düşünülebilir balki ama, bu hali olması gereken diye düşünüyorum. renk uyumu, orantılar son derece uygun. emeğinize sağlık...
  8. Emine Şahin

@ORHAN BU iletişim bilgileriniz neydi?
  9. Emine Şahin

satılık image arşivi

ilk mesajınızda bu izlenimi almadım ama. elinde hardiski olan ve bu işlerden el etek çekmiş biri olarak algıladım sizi. her ne kadar bu siteyi ve hardiski hazırlayan olmadığınızı söylesenizde her iki durum bana hiiiiiiiiç etik gelmedi. sizce? saygılar efendim...
  10. Emine Şahin

satılık image arşivi

siz bu şekilde hardisk hazırlayıp satış yapıyorsunuz galiba.
  11. Emine Şahin

satılık image arşivi

hardiskinizin özellikleri ve içerik hakkında örnek görseller koyar mısınız?
  12. Emine Şahin

Selam Millet :)

kullanıcı adınızın üzerine tıklayın...
  13. Emine Şahin

alcatel lucent logosu

örnek bir resmi yok mu?
  14. Emine Şahin

Flash'a uygun en iyi dosya uzantısı hangisi?

corel çalışmanızı "export" veya "save as" yaparken dosya formatınızı "Aİ" olarak kaydedebilirsiniz..
  15. Emine Şahin

Z Cafe&Bar Restaurant

güzel çalışma olmuş. beğendim. ama, dediğiniz "Z" harfi kırmızı renkli "Z" ise kullandığınız amblemdeki stil ile bağdaştıramadım. bakınca "Z" olduğunu anlamak zor. ama mantıklı. emeğinize sağlık. sonuç başarılı...
  16. Emine Şahin

Yemede yanında yat fonlar

teşekkürler paylaşım için. mesajınızı düzenledim lakin, indirme linklerini önizlemenin altına koyarsanız memnun oluruz... :)
  17. Emine Şahin

mobilya logoso monella

merhaba hdyt; muhtemelen de hidayet olmalı... çalışmalarınızdan ziyade bir hususa değinmek istiyorum. logo çalışmak zordur. boş bir kağıda bir çizgi dahi çizseniz logo olabilir. ama gerçekten zordur. önemli olanda o çizgi değilk o çizginin size ne anlattığıdır. konuyu çok yaymak mümkün ama asıl...
  18. Emine Şahin

bu günün fıkrası

İçecek makinası Temel, içecek makinalarının birinin karşısına geçmiş, jeton atıp içecek alıyormuş, jeton atıp içecek alıyormuş, jeton atıp içecek alıyormuş… Yanına kendi halinde bir adam gelmis ve sormuş: "Afedersiniz ama ne yapıyorsunuz?" Temel hemen cevap vermiş: "Karışma uşağım, hiç bozma...
  19. Emine Şahin

Rehber Kapağı Çalışması (3D)

merhaba sedat bey, uzun bir aradan sonra tekrar sizi burada görmek güzel. hoşgeldiniz... çalışmanız çok hoş. renkler çok yumuşak. sert değil, yormuyor. elinize emeğinize sağlık...
  20. Emine Şahin

Yanınıza oturan müşteriden emir almaktan memnun musunuz?

@İsmail Ev güzel bir tespit. tahlil. ne derseniz deyin artık. normal bir insan en fazla 20 dakika sizi dinler. sonrasında saçamalıklara katlanması onun edebindendir. sayın kafasını koruyan; doğru bir yerde bulunuduğunuza inanmıyorsanız, derhal burayı terkediniz.
Yukarı Alt