Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Renk Kuşakları Wallpapers

teşekkürler. çok işe yarıyor bazen.
  2. Süleyman Köklü

2. kitap kapağım

Kapaktaki ismi biraz daha büyük yazabilirdiniz. En alttaki "diriliş" yazısı bence gereksiz. Gerisi güzel olmuş. Tebrikler.
  3. Süleyman Köklü

Kitap kapak tasarımı

Arka kapağının olmamasından dolayı bütünlük açısından değerlendirmek zor oluyor ama genel itibariyle güzel olmuş. Tebrik ederim.
  4. Süleyman Köklü

Filistin - Gazze Fotoğrafları

teşekkürler paylaşınız için sait bey...
  5. Süleyman Köklü

2. Logo Çalışmam.Yorumlarsanız...

düşünce güzel ama uygulamada küçük hatalar var. çizimlerinize biraz daha dikkat ederseniz iyi olur. ancak herşeyin size ait olması çok güzel. elinize sağlık.
  6. Süleyman Köklü

Çanakkale kitap kapağı :D:D

Arkadaşlara katılıyorum. Ayrıca ISBN ve firma ismi yok. Ebad olarakta değişik bir ebad. Şehitlik anıtı kesime çok mu yakın burdan mı öyle görünüyor. Ön kapak kısmıyla güzel olmuş. Eline sağlık
  7. Süleyman Köklü

Fushion/moda

karışıklık içinde bir şıklık var çalışmanızda. Tebrik ediyorum.
  8. Süleyman Köklü

Magic

Çalışmalarınıza çok emek harcıyorsunuz görünen öyle. Sonuçta güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Tebrikler
  9. Süleyman Köklü

Position

Programı bayağı zorlamışsınız. Yakında sizin düşüncelerinizi uygulamakta programlar aciz kalacak. Tebrik ediyorum. Çok beğendim.
  10. Süleyman Köklü

Sport6

Çalışmalarınız çok başarılı. Tebrik ediyorum.
  11. Süleyman Köklü

Cyborg

Müthiş düşünce , kusursuz uygulama. Tebrik ediyorum
  12. Süleyman Köklü

Asya Nework logo çalışması

3. çalışma bence de...
  13. Süleyman Köklü

Son Kitap Kapağım "Safahat"

Renkler, font tam safata layık olmuş ancak vektörler biraz fazla gibi geldi bana. Emeğinize sağlık.
  14. Süleyman Köklü

kitap kapağı tasarımlarım....

Fatih beyin söylediklerine katılıyorum. Çalışmalarında ilk dikkat çeken durum kesim'e çok yakın olması (taşma mutlaka vermelisin en az 0.3 cm.) Diğer bir durumda çok fazla görsel kulanmışsın bu durum bazen iyi olmuyor. Daha sade çalışmalarda deneyebilirsin. Yapabileceğine eminim. Genel itibari...
  15. Süleyman Köklü

akıl hastanesine yatırılmalımıyım?

çok hoş. basit ama anlamak gerek. teşekkürler.
  16. Süleyman Köklü

Süper Resim Çerçevesi (PSD)

güzelmiş gerçekten. teşekkürler
  17. Süleyman Köklü

Çocuk kitabı çalışmam;

Yazıların nesneler üzerine gelmesinde neden bir sakınca olmasın anlamadım:) yazıların okunmaz ki!. Eğer Photoshop'a alırda oradan yazı için alan ayarlarsanız olur. Aksi halde okunmaz. Ben de yaptım aynen bu şekilde çocuk kitabı ama benim çizdirdiğim ressama özellikle söyledim yazı alanı...
  18. Süleyman Köklü

Dikkatinize 2918 Nolu Yasa

Üstad Mehmet Akif Ersoy ne demiş; "İşleri dinimiz gibi, dinleri işimiz gibi" eğer avrupalıların yaşantısı gibi yaşasak bunlar başımıza gelmez. Nerede çürük var bizim ülkemizde, nerede üçkağıtçı var bizim ülkemizde, nerede kopyacı var bizim ülkemizde, herşeyin olmazı bizim ülkemizde.... uzayıp...
  19. Süleyman Köklü

Çocuk kitabı çalışmam;

çizimler çok güzel de bu nasıl kitap anlamadım. Ölçüsü nedir, yazıları nereye yerleştireceksin, yoksa bu çizimleri ayrı ayrı sayfalara mı yerleştireceksin, kapak olarak mı kullanacaksın? biraz bilgi verirsen sevinirim. saygılar
  20. Süleyman Köklü

Eğer hala sizinleyse

Bunu anlayan anlar, anlamayan o duyguyu içinde hissetmeyen zaten okumaz. Teşekkürler paylaşım için.
Yukarı Alt