Ben mesleki eğitim almadım. İyi bir matbaada iyi bir grafiker abimin yanında usta-çırak ilişkisi ile eğitim aldım. Kendimi grafiker olarak görmüyorum. Eğitimim hala devam ediyor (6 yıldır)
bence olsun böyle projeler. Fotoğrafı görünce bile heyacanlandım. İnş. bittiğinde en son kata çıkmak bana da nasip olur. Nasıl bir duygu acaba. Severim yüksekliği..
ben yineden sevecek olsam bütün dillerde söylerdim aşkımı :) ama artık bizden geçit buseeee..
ben bir defa söyledim sevdiğime "Man seni sevaman " diye.
biraz daha geliştirilebilir bir şiir. Noktalama işaretlerine biraz daha dikkat edin. Noktadan sonra başlayan kelimelerin baş harfleri büyük diğerleri küçük olur. Ama anlatmak istediğinizi anlatmışsınız.
Güzel olmuş, tebrikler
Güzel bir çalışma olmuş. Pek hata görünmüyor. Sadece teknik özellikler yazan kısım kutucuğa çok yakın olmuş biraz iç tarafa alınabilir.
emeğinize sağlık...
Aslı hanım,
Lütfen yapılan logo çalışmalarını iyice gözden geçirin. Sizin yaptığınız şekilde bir logo bulamazsınız daha açıkcası sizin ki pek logoya benzemiyor. Emek veriyorsunuz, zaman harcıyorsunuz ama kendinizi geliştirmek istiyorsanız bol bol yapılmış işlere gözatmak zorundasınız...
Bu tür çalışmarınız birbirine çok benziyor (mavi ton ağırlıklı) bu da güzel olmuş fakat antetli kağıtlarda kullanacak kişilerin yazılarının okunurluğunu sağlamanız gerekir.
saygılar
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.