Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Merhaba ben lale

hoşgeldiniz lale hanım.
  2. Süleyman Köklü

Kimlik Fotokopisi ve Tehlikeleri

teşekkürler. ben bu zamana kadr hep böyle yaptım. Çok önemli bir konu. Sağolasın
  3. Süleyman Köklü

Grafikerliği NEREDE ve NASIL BİR EĞİTİM alarak öğrendiniz?

Ben mesleki eğitim almadım. İyi bir matbaada iyi bir grafiker abimin yanında usta-çırak ilişkisi ile eğitim aldım. Kendimi grafiker olarak görmüyorum. Eğitimim hala devam ediyor (6 yıldır)
  4. Süleyman Köklü

Bu şehir hangi şehir?

@Onur G. HİTİT Teşekkürler ama ben hareketli olarak masaüstüne eklemeyi sormuştum. :) (şu anki haliyle yani) Duvarkağıdı olarak değil. kolay gelsin
  5. Süleyman Köklü

Boğaziçi Köprüsü (Tarihi Fotoğraflar)

bilgilendirme için teşekkürler. Yakın tarihe yolculuk yapmış olduk.
  6. Süleyman Köklü

Dünyanın En Yüksek Binası Yükseliyor

bence olsun böyle projeler. Fotoğrafı görünce bile heyacanlandım. İnş. bittiğinde en son kata çıkmak bana da nasip olur. Nasıl bir duygu acaba. Severim yüksekliği..
  7. Süleyman Köklü

Vadimizi sular bastı

İsmini duymadığım programda iş yapmışsınız. Güzel olmuş tebrikler. Photoshop, Freehand, Quark başkası yalan.. :)
  8. Süleyman Köklü

"Seni Seviyorum"'un FarkLı diLLerdeki söyLemLeri

ben yineden sevecek olsam bütün dillerde söylerdim aşkımı :) ama artık bizden geçit buseeee.. ben bir defa söyledim sevdiğime "Man seni sevaman " diye.
  9. Süleyman Köklü

Bir Şiirim

biraz daha geliştirilebilir bir şiir. Noktalama işaretlerine biraz daha dikkat edin. Noktadan sonra başlayan kelimelerin baş harfleri büyük diğerleri küçük olur. Ama anlatmak istediğinizi anlatmışsınız. Güzel olmuş, tebrikler
  10. Süleyman Köklü

Bu şehir hangi şehir?

güzel bir çalışma olmuş. Arkadaşların söyledikleri de katılıyorum. Bunu masaüstüne hareketli olarak eklemenin bir yolu var mı? saygılar...
  11. Süleyman Köklü

(İst. Anadolu yakası)Grafikerim iş arıyorum

hayırlı olsun. Sitemiz aracılığı ile olması da ayrı bir güzellik. çok sevindim
  12. Süleyman Köklü

Bio Estetik Medikal (Son eklediğim çalışma )

Güzel bir çalışma olmuş. Pek hata görünmüyor. Sadece teknik özellikler yazan kısım kutucuğa çok yakın olmuş biraz iç tarafa alınabilir. emeğinize sağlık...
  13. Süleyman Köklü

Grafiker Evlenmeye Kalkınca

mutluluklar....
  14. Süleyman Köklü

logo çalışması

Aslı hanım, Lütfen yapılan logo çalışmalarını iyice gözden geçirin. Sizin yaptığınız şekilde bir logo bulamazsınız daha açıkcası sizin ki pek logoya benzemiyor. Emek veriyorsunuz, zaman harcıyorsunuz ama kendinizi geliştirmek istiyorsanız bol bol yapılmış işlere gözatmak zorundasınız...
  15. Süleyman Köklü

takvim - reklam tanıtım çalışması (örnek)

evet aynen. iyi iş çıkarmışlar. paylaşım için teşekkürler
  16. Süleyman Köklü

Eskici dükkanı

bilgilendirme için teşekkürler. Merak ettim şimdi :) gideceğim.
  17. Süleyman Köklü

Veritabanı Programlama 1-2 (MS SQL) Türkçe + VB.NET (Bilge Adam Dersleri)

ücretsiz dersler :) paylaşım için teşekkürler
  18. Süleyman Köklü

Bursa'da iş arıyorum

çalışmalarınızı beğeniyorum. İnş. en kısa zamanda iş bulursunuz.
  19. Süleyman Köklü

Araba Çizimleri

güzel paylaşım. teşekkürler...
  20. Süleyman Köklü

Dilara Eğitim Kurumları

Bu tür çalışmarınız birbirine çok benziyor (mavi ton ağırlıklı) bu da güzel olmuş fakat antetli kağıtlarda kullanacak kişilerin yazılarının okunurluğunu sağlamanız gerekir. saygılar
Yukarı Alt