Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Krize teğet geçme oyunu

fikirleriniz çok ilginç gerçekten :) güzel olmuş
  2. Süleyman Köklü

portre calışmam

pek anlamam karakalemden fakat çok güzel görünüyor, gerçek gibi. Tebrik ediyorum.
  3. Süleyman Köklü

Pek güzel olmayan Flash Çalışması

gayet güzel olmuş fakat köpeğin pisliğinin üzerinden ikinci defa geçtiğinde iz bıraksa daha gerçekçi olurdu. Çünkü pisliği taze ve üzerine basıyor ama ayak izi yok :) Emegine sağlık
  4. Süleyman Köklü

Görmez Olsun

güzel bir çalışma olmuş fakat typografi yazmanıza gerek varmıydı bilmiyorum çünkü çalışma kendini belli ediyor. Emeğine sağlık
  5. Süleyman Köklü

Selamün Aleyküm arkadaşlar

aleyküm selaaaammm. Hoşgeldiniz.
  6. Süleyman Köklü

A5 Önlü Arkalı Muhtar Seçim Afişi

genel itibariyle güzel. Fakat arkadaşların dediği gibi tashih çok. Bir de ön taraftaki resimde gölge fazla olmuş, arkadaki karaman için hizmet vakti yazısında okunmuyor (bana göre gereksiz.) Saygılar
  7. Süleyman Köklü

Hijyen Tem. Hizm. Kurumsal

çalışmalarınız güzel olmuş. Sadece antetli kağıtta ki noktacıklara gerek yoktu veya daha flu kullanabilirdiniz. teşekkürler.
  8. Süleyman Köklü

Savaşa Hayır

anlam bakımından güzel fakat parmakların arası çok açık kalmış ve ince olmuş. Başparmakta da bozukluk var. diğer çalışmalarınıza göre biraz zayıf.. teşekkürler
  9. Süleyman Köklü

Esen Rüzgar Seni Bana Savurdu

çok güzel olmuş, uygulama ve düşünce hoş..
  10. Süleyman Köklü

10.000 Photoshop Gradient

bu ne yaaa!... Süper paylaşım. Teşekkürler
  11. Süleyman Köklü

Rapidde Beklemeyin!

Güzelmiş :) Teşekkürler...
  12. Süleyman Köklü

El ilanı, Broşür, Kurumsal Kimlik Vektörleri

Süper paylaşım. Eline sağlık..
  13. Süleyman Köklü

Teğet mi geçecek?

Açıklama yapmasanız ve "teğet" kelimesine aşina olmasak ne olduğunu anlamayacağım. Ayrıca 'teğet' yazısını ezmişsiniz. İki cümle ve bir resimle afiş olmaz. Biraz daha geliştirin çalışmanızı. Teşekkürler.
  14. Süleyman Köklü

Tesettürlü Bayan Montaj İçin (PSD)

Güzel paylaşım. Teşekkürler
  15. Süleyman Köklü

freehand mx-quark 7.03 uyumsuzluğu

Quark bilginiz hangi düzeyde ve sorun tam olarak nedir anlayamadım ama Freehand'de yaptığınız bir işi (çizim tabii ki) Quark'a almak için kopyala-yapıştır değil çalışmayı EPS olarak kayıt edip, Quark'ta resim alanı açarak oraya çağırmanız gerekir. Daha sonra Comut+alt+shift+F komutuyla veya...
  16. Süleyman Köklü

sizce ve bence???

Mehmet Akif'in bir sözü var; "Dinleri işimiz gibi, işleri dinimiz gibi" Bazen özeniyorum onların dürüst iş yapmasına. Bu uzun bir konu tabii. Biz Türkler altta kalmayı pek sevmiyoruz, sürekli üstte olmayı, zirvede olmayı istiyoruz. Sürekli yanımızdakinden daha iyi şartlarda olmayı istiyoruz...
  17. Süleyman Köklü

Bez Afiş, Kurumsal, Araç Giydirme Vektörleri

Gayet güzel paylaşım. Teşekkürler Burçin Hanım...
  18. Süleyman Köklü

Kendime ait bi l0qo y0rumlarınızı bekli0rm

ömer bey, Emek vermişsiniz fakat ben beğenmedim. Nerede, ne amaçla kullanacaksınız. Kendime ait demişsiniz ama yine de daha sade ve anlaşılır bir çalışma olabilirdi. Vektörel bir program kullanarak yapılan logolarda herhangi bir sorun çıkmaz (baskı anlamında) ve daha net durur. Vektörel bir logo...
  19. Süleyman Köklü

BTP Konak Seçim Afişi ...

@Emine Şahin Zemine ışık vermek yerine komple kırmızı olsaydı daha canlı dururdu. Bir de "tek bir model" fontunu beğenmedim. geri kalan kısmı gayet hoş.
  20. Süleyman Köklü

Bakmadan incelemeden geçme konumuz filistin

Nasrettin Hoca "bana daldan düşen gelsin" demiş. Bu acıyı anlamak için onların yaşadığını yaşamamız lazım (Allah korusun ülkemizi).. Dünya zalimin yanında olmaya devam ediyor. Güzel, anlamlı bir çalışma olmuş.
Yukarı Alt