Arama sonuçları

1. Abdullah Şahin

Dj template (PSD)

Elinize ve emeğinize sağlık Hasan Bey.
  2. Abdullah Şahin

B.EMRE ÖZEL LALEZAR KOLEJİ LOGO ve GAZ. İLANI

Sayın b.emre , Çalıntı ve size ait olmayan tasarım, logo vb. kullanmak yarışma kurallarına aykırı olduğu gibi yarışmadan men edilme sebebidir. Bu ayın yarışması içerisinde yapmış olduğunuz başka bir tasarımda bir kez daha uyarılmıştınız. Yarışmaya lütfen özgün çalışmalarla katılınız, aksi...
  3. Abdullah Şahin

Kitap Kapağı Tasarlatmak İstiyorum... acil

Konunuzu uygun kategoriye taşıyorum ve gerekli başlık değiştirmesini yapıyorum.
  4. Abdullah Şahin

Kollu Battaniyeler GittiGidiyor.com'da

Türkiye’nin en işlek alışveriş merkezi www.GittiGidiyor.com, ilginç ürün satışlarına bir yenisini daha ekliyor! ABD’de satış rekorları kıran ve Türkiye’de ilk kez 21 Ekim’de www.GittiGidiyor.com’da 39,90 TL’den satışa çıkarılan Shmuggle “kollu battaniyeler” içinizi ısıtmaya hazırlanıyor...
  5. Abdullah Şahin

3G ile mobil cihazlarda virüs tehditleri çoğaldı

3G teknolojisiyle birlikte internet kullanımının yaygınlaştığı mobil cihazlarda virüs tehditlerinin çoğalması, anti-virüs programlarının satışını artırdı. Kaspersky Lab Türkiye Genel Müdürü Murat Göçe, 3G ile birlikte mobil cihazlarda internet kullanımının arttığını, bu nedenle mobil cihazların...
  6. Abdullah Şahin

Vodafone Taksi ile tüm taksi durakları iPhone’da

Dünya mobil iletişim lideri Vodafone, Vodafone Taksi servisinin kapsamını tüm Türkiye’ye yayıyor. Artık tüm iPhone kullanıcıları, 81 ilde istedikleri anda en yakın taksi durağının yerini öğreniyor, harita üzerinde görebiliyor ve telefon numarasından durağa ulaşarak taksi çağırabiliyor. iPhone...
  7. Abdullah Şahin

Photoshop'ta klasör içindeki resimleri katalog oluşturma (Videolu Anlatım)

Bu güzel ve yararlı ders için teşekkürler Yaşar Bey.
  8. Abdullah Şahin

Photoshop Dijital Endüstri 2009 Görsel Eğitim Seti Çıktı

@savarona Grafikeler.Org 'u takip ederseniz devamının geldiğini ve geleceğini görebilirsiniz
  9. Abdullah Şahin

Papatya Resimleri - PNG

Paylaşım için teşekkürler.
  10. Abdullah Şahin

Photoshop Dijital Endüstri 2009 Görsel Eğitim Seti Çıktı

Emeği geçen herkese teşekkürler. Hemen indiriyorum.
  11. Abdullah Şahin

Photoshop Dijital Endüstri Görsel Eğitim seti Yakında Sizlerle

Grafikerler.org yine yapmış yapacağını. Eşsiz bir esere imza atmış. Emeği geçen herkese teşekkürler.
  12. Abdullah Şahin

Tavsiye Edeceğim Bir Spy(Casus) Temizleyici 'COMBOFIX'

Bu programcığı kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
  13. Abdullah Şahin

Olimpiyat Renklerini Çağırıyor. Haydi Gençler Tasarlayın!‏

Arkadaşlar mail adresime gelen bir yarışma bilgisini sizinle paylaşmak istiyorum. Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Oyunları Logo & Maskot Yarışması. Yarış Başladı! Büyük Ödül 3.000 TL. http://yarisma.2011trabzon.com/
  14. Abdullah Şahin

Explorer Giriş Sayfanızı Değiştiremiyormusunuz? Buyrun Ozaman

Umarım bir çok kişiyi format atmaktan kurtarmışımdır.
  15. Abdullah Şahin

Grafik eğitimi veren üniversiteler hangileridir

Arkadaşlar listede olmayan ama grafik tasarım eğitimi verdiğiniz üniversite isimlerini burada yazarsanız bilgileri güncellemiş oluruz.
  16. Abdullah Şahin

Photoshop Dijital Endüstri Görsel Eğitim seti Yakında Sizlerle

Yine yapmışsınız yapacağınızı ve çok güzel bir ders hazırlamışsınız. İlk dersi indirdim fırsat buldukça izleyip uyguluyorum. Elinize ve emeğinize sağlık.
  17. Abdullah Şahin

Beğendiğiniz Bir Konuyu Başkaları İle Paylaşmak mı İstiyorsunuz ? O zaman Buyrun

Beğendiğiniz bir konuyu yada haberi başkalarıylada paylaşmak istiyorsanız yapmanız gereken çok basit. **Öncelikle ilgili konunun altında bulunan panele gelmeniz lazımdır. *Yukarıdaki fotoğrafta ok ile gösterilen ufak simgeler vasıtasıyla internetteki sık kullanılanlarınıza daha kolay ve daha...
  18. Abdullah Şahin

Bedava Lisansları Kaçırmayın !!! Kaspersky IS 2010, Panda IS 2010 ve dahası !!!

Windows 7 'nin çıkış tarihi olan 22 Ekim 2009 Perşembe günü antivirüs şirketleri parti niteliğinde herkese 1 YILLIK ÜCRETSİZ lisans dağıtıyor. Sadece 1 gün içerisinde dağıtılacak olan lisanslar ücretsiz 1 yıl boyunca en son yazılımları kullanabileceksiniz. Şimdi 22 Ekimde Lisansları Hangi...
  19. Abdullah Şahin

Kağıt Torbalar

Elinize ve emeğinize sağlık.
Yukarı Alt