Sayın b.emre ,
Çalıntı ve size ait olmayan tasarım, logo vb. kullanmak yarışma kurallarına aykırı olduğu gibi yarışmadan men edilme sebebidir. Bu ayın yarışması içerisinde yapmış olduğunuz başka bir tasarımda bir kez daha uyarılmıştınız. Yarışmaya lütfen özgün çalışmalarla katılınız, aksi...
Türkiye’nin en işlek alışveriş merkezi www.GittiGidiyor.com, ilginç ürün satışlarına bir yenisini daha ekliyor! ABD’de satış rekorları kıran ve Türkiye’de ilk kez 21 Ekim’de www.GittiGidiyor.com’da 39,90 TL’den satışa çıkarılan Shmuggle “kollu battaniyeler” içinizi ısıtmaya hazırlanıyor...
3G teknolojisiyle birlikte internet kullanımının yaygınlaştığı mobil cihazlarda virüs tehditlerinin çoğalması, anti-virüs programlarının satışını artırdı. Kaspersky Lab Türkiye Genel Müdürü Murat Göçe, 3G ile birlikte mobil cihazlarda internet kullanımının arttığını, bu nedenle mobil cihazların...
Dünya mobil iletişim lideri Vodafone, Vodafone Taksi servisinin kapsamını tüm Türkiye’ye yayıyor. Artık tüm iPhone kullanıcıları, 81 ilde istedikleri anda en yakın taksi durağının yerini öğreniyor, harita üzerinde görebiliyor ve telefon numarasından durağa ulaşarak taksi çağırabiliyor.
iPhone...
Arkadaşlar mail adresime gelen bir yarışma bilgisini sizinle paylaşmak istiyorum.
Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Oyunları Logo & Maskot Yarışması. Yarış Başladı! Büyük Ödül 3.000 TL.
http://yarisma.2011trabzon.com/
Yine yapmışsınız yapacağınızı ve çok güzel bir ders hazırlamışsınız. İlk dersi indirdim fırsat buldukça izleyip uyguluyorum.
Elinize ve emeğinize sağlık.
Beğendiğiniz bir konuyu yada haberi başkalarıylada paylaşmak istiyorsanız yapmanız gereken çok basit.
**Öncelikle ilgili konunun altında bulunan panele gelmeniz lazımdır.
*Yukarıdaki fotoğrafta ok ile gösterilen ufak simgeler vasıtasıyla internetteki sık kullanılanlarınıza daha kolay ve daha...
Windows 7 'nin çıkış tarihi olan 22 Ekim 2009 Perşembe günü antivirüs şirketleri parti niteliğinde herkese 1 YILLIK ÜCRETSİZ lisans dağıtıyor.
Sadece 1 gün içerisinde dağıtılacak olan lisanslar ücretsiz 1 yıl boyunca en son yazılımları kullanabileceksiniz.
Şimdi 22 Ekimde Lisansları Hangi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.