Özellikle çocukları yaralama riskine karşı geliştirilen bu fanlar, pervane içermediği için güvenli bir şekilde kullanılabiliyor. ‘Hava çoğaltıcı’ adı verilen ilginç tasarım pervaneleri olmadan da güçlü, soğutucu bir esinti yaratabiliyor. Bilimkurgu filmden çıkma bir tasarıma sahip olan bu fan...
Finlandiya hükümeti, internetin vatandaşların yasal hakkı olduğunu ve herkese ücretsiz 1 megabit genişbant internet hakkı verileceğini duyurdu. İlgili yasanın parlamentodan geçmesiyle birlikte Finlandiya'da herkese ücretsiz 1 megabit internet genişbant hizmeti verilecek. İlgili yasa Temmuz...
İnternetin altyapısı olan TCP/IP'nin yerine yepyeni bir standart geliştiriliyor!
Küresel silah şirketi Lockheed Martin, Pentagon'un gelişmiş askeri araştırmalarla ilgilenen bürosu olan DARPA'dan 31 milyon dolarlık bir kontrat kazandığını açıkladı.
İhaleyi kazanan Lockheed Martin...
Geliştirilen yeni bir laptop, rulo gibi katlanabiliyor, taşınabilirliği bir üst seviyeye taşıyor. Günümüzde masaüstü bilgisayarlarla kıyasıya bir rekabet içerisinde olan ve satış rakamı gün geçtikçe artan laptopların tasarımı da kendi aralarında çeşitlilik gösteriyor.
Ancak henüz geliştirilme...
Ankara'nın en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall, yılbaşı dekoru için çevreci ve ilginç bir projeye imza atıyor. Çevre duyarlılığına vurgu yapmak amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik açılan yarışma ile alışveriş merkezinin yılbaşı dekoru geri dönüşüm malzemelerinden oluşacak.
ANKAmall...
Lazer Tv'nin geleceği parlak görünüyor. HDI plazmalara göre daha tasarruflu. Lazer projeksiyonlu televizyonlar teoride büyük bir hacme sahip olmakla birlikte parlak renk, uzun ömür ve düşük güç tüketimini bir arada sunan bu televizyonların ince bir tasarımda tüketici karşısına çıkması...
İnterneti neredeyse hayatımızın her alanında kullandığımız şu günlerde şehirlerarası otobüs seyahatlerinde bu imkânlardan uzak kalmak, birçok kişinin seyahatte geçirdiği zamanını verimli şekilde değerlendirmesini engelliyor. Dünyada 3G teknolojisinin öncüsü olan Vodafone, şehirlerarası yolculuk...
Bir programın Hakkında "About" ekranında programın versiyonu ile ilgili bilgiler bulursunuz.
Örneğin versiyon u v2.5.0.2154 olan bir programın bu versiyon numarası ne anlama geliyor.
Bu versiyon numarasını noktalarından ayıralım;
2 : Versiyonun Major Numarasıdır.
5 : Versiyonun Semi-Major...
Bu eğitim setini hazırlayıp bizlerin kullanımınıza sunduğunuz için çok teşekkürler Hakan Bey. Sizler sayesinde bu işe yeni başlamış bir çok grafiker kendini dahada geliştirdi ve geliştirmeyede devam ediyor.
Her zaman dediğim gibi : "Bilgi paylaştıkça çoğalır"
Bilginizi bizimle paylaşıp...
Forumdaki arkadaşlar beni bilirler. Ben grafiker değilim daha çok Sistemciyim. O yüzden sistem üzerine çalıştığım platformlar hep PC üzerinden oluyor. Bu yüzden oyumu PC den yana kullandım
Verdiğin bu bilgiler için teşekkürler Çağlar. Gerçekten bu sorun bir çok kişinin başına belaydı.
Senin verdiğin bilgilere bir ek olarak bende bir kaç birşey yazmak istiyorum. Yanlış bildiğim bir nokta olursa düzeltirsen sevinirim.
Bu hatayı almamak için bios tan sata denetleyicisini...
@ERTUĞRUL GÜNAY
Zten mesajımın ilk parağraflarında yazmıştım ben bunu .:)
"mp3 formatında ses biraz kötü çıkıyor waw formatına çevirip yapabilirsin bi de bi şarkı 4 mb tan başlar extra bir yük siten için ve siteni yavaşlatmasında cabası. Yani her açılışta 4-5 mb yükleyerek sitenin trafiğini...
Şarkıyı mp3 Olarak Yüklersen Açılması Çok Uzun Sürer. Onun Yerine Bi Ses Dönüştürücü Bul ve mp3 dosyasını wma türüne dönüştür. 20k ile gayet güzel çalıyor.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.