Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Bahçe duvarı

sizin için bir şeyler karaladım. fazla müsait değilim. siz üzerinde devam edebilirsiniz. zaten biri birine ekleme yapın tamamdır. birde boyut kazandırılmak istenebilir. buyrun indirin corel 12 formatında: http://rapidshare.com/files/264035581/gardenvall.cdr.html
  2. Emine Şahin

Bahçe duvarı

ayşegül hanım herhangi bir görsel ekleyebilir misiniz? andıran başka birşey dediniz?...
  3. Emine Şahin

üzgün & düşünen insanlar

emeğinize sağlık. teşekkürler...
  4. Emine Şahin

Banner Sorunu!

vektörel halini buradan indirebilirsiniz... corel 12 versiyonu: http://rapidshare.com/files/263958689/banner1.cdr.html
  5. Emine Şahin

TABLETTE KARİKATÜR ÇİZİMİ / E.Yaşaroğlu'ndan alıntı

teşekkürler faruk bey...
  6. Emine Şahin

Hoparlör Yapımı (Resimli Anlatım)

teşekkürler yaşar bey. aynı matıkta coreldede çalışılabilir. güzel derslerinizin devamını bekleriz.
  7. Emine Şahin

Nasıl Grafik tasarımcı olurum ?

merhaba cold, öncelikle aramıza, ailemize hoşgeldiniz. biz bir aileyiz. bu ailenin içerisinde makalesini okuyup eklediğiniz sayın faruk çağla bizim bir büyüğümüz, ağabeyimiz... bu aileye katıldığınız için mutlu olduk, mutlu olacaksınız. bu ayrıcalığı zaman geçtikçe yaşayacaksınız. ben ilkokul...
  8. Emine Şahin

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun

Ebu Hüreyre Radıyallahu And’dan rivayet edildiğine göre: Resulullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem efendimiz şöyle buyurmuştur: —“Şaban ayının on beşinci gecesinin ilk vaktinde Cebrail (a.s) bana geldi; şöyle dedi: —“Ya Muhammed, başını semaya kaldır. Sordum. —“Bu gece nasıl bir gecedir? Şöyle...
  9. Emine Şahin

Banner Sorunu!

tuğba hanım illa bu mu olmalı? buna benzer pek çok vektörel sitemizde var. dilerseniz bir araştırma yapın. çünkü bu örneğinizin ebatlarıda banner olmak için uygun olmayabilir...
  10. Emine Şahin

karasu seferoğlu akaryakıt logo çalışması

"tasarım yaparken msnden direktif almak" faruk bey görmesin. yeni bir tartışma konusu olabilir :)
  11. Emine Şahin

Web Sitesine Logo,Banner İçin Yardım

@by_ucurum by uçurum. kısaca şöyle söyleyeyim. elinizdeki çalışmanız ne olursa olsun, arkadaşlar böyle bir çalışmam var nasıl olmuş, önerileriniz nelerdir? diye sormuş olsaydınız, bizde eldeki somut verilerle olmamış, şöyle ya da böyle diye bilseydik ve hataaaaaaaa, bazı arkadaşlar bu esnada...
  12. Emine Şahin

bunu size silah zoruyla mı yaptırdılar. bundan sonraki cevapları onlara okutun :):D:D:D
  13. Emine Şahin

Tipografi de Resim

@farukcagla merhaba faruk bey, konuyu ilgili arkadaşların da takip ettiğini düşünerek kelimelerimde bile seçici davranmaya çalışıyorum. bu konunun kim tarafından açıldğını bilemiyorum. ama maksatlı açıldığını anlayabiliyorum. tepkimde buna olmuştur. bundan dolayı imla kurallarına girmişimdir...
  14. Emine Şahin

ilk ciddi logo çalışmam

@Bekir Barış neden?....
  15. Emine Şahin

dekoratif vektörler eps ve ai

teşekkürler bahtıcığım. :) emeğine sağlık...
  16. Emine Şahin

3. çalışma daha hoş bence. ama, "KS" birleştirilmesinde "K" nin üst bacağı "S" nin üzerine çıkarırsan nasıl duru acaba?! birde sarı dairenin tam olması gerekir sanırım. görsel olarak daha güzel dururdu... sonuç: 3. çalışma biraz elden geçirilirse uygundur...
  17. Emine Şahin

corel de sık kullandığnız objeler devamlı elinizin altında

teşekkürler. güzel bir bilgi paylaşımı...
  18. Emine Şahin

NİZAMİ TÜRK BAYRAĞI pratik çizim.cdr.!

teşekkürler. önemli bir bilgiyi paylaşmışsınız. elinde bayrak çizimi olan arkadaşlar mutlaka değerleri kontrol etmeliler. aksi halde bilmiyordum, yanılmışım gibi mazeretler şuç unsurunu kapatmaz... terar teşekkür ederim. saygılar...
  19. Emine Şahin

corelde rotate nasıl yapılır

merhaba. sanırım siz arrange sekmesi altındaki transformations özelliğini soruyorsunuz. elinizdeki çalışmayı görebilseydik daha net bir şey söylenebilirdi. aksi halde sornuzdan sadece bunu söyleyebiliyor ve forumda bununla ilgili pek çok örnek olduğunu belirtebiliyorum. saygılar...
Yukarı Alt