Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Efekt Sorunu !

resimleri göremiyorum(?)
  2. Emine Şahin

Web Sitesine Logo,Banner İçin Yardım

@by_ucurum bu tavrımız geneldir... belli bir kişiye göre değişmez. mutlaka yardım alırsınız belki, buna da sonuna kadar müsamahalı davranıyoruz. olmasaydı konunuz silinirdi zaten.
  3. Emine Şahin

broşür çalışması nasıl olmuş?

merhaba, sanırım artık resim yükleyebildiniz. iki katlamalı bir broşür çalışması galiba. gerekli bilgileri vermeniz iyi olurdu... kısaca çalışmanızda gözüme çarpan ilk konu, kullandığınız görsellerin havada asılı kalmaları. biraz zemin yada gölge oluşturarak havada asılı kalmalarını...
  4. Emine Şahin

sayın uçurum; uslubunuz değil ama tavrınız sizce uygun mu? 1) bu konuyla alakalı olarak ancak iş verebilirsiniz. 2) yarışma konusu açmayı düşünüp yönetici arkadaşlarla irtibata geçebilirsiniz. bunun yöntemide bu şekilde olamaz. ama yaptığınız çalışmayı yayınlayıp değerlendirme talep ederseniz...
  5. Emine Şahin

nasıl bir yardım talebinde bulunduğunuzu anlayadım?
  6. Emine Şahin

Yazım ve Telaffuz hataları

konuyu açan ve değerli katkılardan buluna tüm arkadaşalara teşekkür ederim. okulda öğretmenimden öğrendiğin en kestirme yolu bilmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim. şayet, cümle içerisinde "de" ya da "da" nasıl yazılacaktı gibi karmaşaya düşerseniz formül şu; kurmuş olduğunuz cümle içerisinden...
  7. Emine Şahin

Sabun (ambalaj) çalışması.

merhaba... bu bir afiş ya da broşür çalışması değil. olsaydı başlıkta "ambalaj" demezdiniz. ambalaj çalışması ise, duru firması yanılmıyorsam bir ajans ile çalışıyor olmalı. siz, bir ajansta çalışan grafikersiniz ve bu ambalajı siz yaptınız... lütfen bu konuda bizi aydınlatmanızı rica ederim...
  8. Emine Şahin

Tipografik hayvanlar serisi

merhaba inan bey. çalışmalarınızı çok beğendim. huhteşem bir fikir. devamını bekleriz inş.
  9. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@orange merhaba orange; aslında konu basit ve forumda da bununla alakalı çok konu var. kısaca şöyle özetleyeyim. CMYK baskı (ofset) RGB görüntü (ekran) içindir. ve asla çalışma ekranınızda gördüğünüz renklerle çıktı yada baskı sonrası renkler biribirine benzemez. pek çok nedeni olabilir. biraz...
  10. Emine Şahin

broşür çalışması nasıl olmuş?

merhaba. forum kullanımı ve kurallarını lütfen inceleyiniz. imzamdada bulunan linkler yardımı ile resim ekleme konusuna bakabilirsiniz. saygılar...
  11. Emine Şahin

İlk Broşür Çalışmam :D Ona Göre

@Tuncer Özkan merhaba tuncer bey... eleştirinizi okuyunca deneyiminiz olduğu aşikar. değerli bilgilerinizi ve tecrübelerinizi duymaktan hoşnut oluruz. lütfen bunları ukalaık olarak görmeyin zira, ben bu konuda çok ukalayımdır:)
  12. Emine Şahin

2009 imsakiye

elinize sağlık mehmet bey. güzel lakin klasik bir çalışma... sadece Muhammet yazısında bozukluk var. elinizde başka varsa onu kullanın derim. allah yazısıda üstten biraz basık gibi duruyor. yani hat sanatının lezzetini vermiyor. başka yazı örnekleri varsa onlardan kullanın bence. tekrar elinize...
  13. Emine Şahin

Tipografi de Resim

merhabalar sayın;..... sanırım banlamışsınız. ya da üyeliğiniz durdurulmuş. bunun hiç önemi olmadığı söylemek istiyorum. çünkü, sizin şahsınız değil buraya döktüğünüz kelimelerdir beni ilgilendiren. konu başlığınızda "tipografi de resim" ... buradaki "de" ismin hal ekidir ve bitişik yazılır...
  14. Emine Şahin

Doğum Günün Kutlu Olsun

geçte olsa doğum gününüzü kutlarım yaşar bey. nice senelere seviklerinizle beraber inş.
  15. Emine Şahin

Telefonda Konuşan Çocuklar

teşekkürler yaşar bey.
  16. Emine Şahin

3900 Famous Vector Logos + 1053 EPS Logos

teşekkürler günel hanım...
  17. Emine Şahin

Yeni Çizimler

kızı çok beğendim. şeker olmuş :) elinize sağlık...
  18. Emine Şahin

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

şimdi çatkapı içeri atatürk girse. bırakın kapı çalmayı. çatkapı diyorum, çatkapı.. vallahi topyekün yutardık hapı. neler derdim neler. dilimin ucunda en berbat kelimeler. kendinden geçtimde ataya saygısızlık edemem. diyemem. dilimin ucunda işte... en berbat kelimeler... Emine Şahin ...
  19. Emine Şahin

Herkese Hayırlı Forumlar

ailemize hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim...
  20. Emine Şahin

RGB2 CMYK Bitmaps 2.1 (Makro)

@asmalıbeyin ne sormuştunuz?
Yukarı Alt