Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Kartvizit Tasarım Şablonları

@tayfun süslü sroun nedir? link sağlam ve çalışıyor.
  2. Emine Şahin

X Banner lar :) Bi Kaç Tane

eve iş götürenlerden misiniz? :D:D:D
  3. Emine Şahin

Birey Dershanesi Cephe Giydirme

bunlar photoshopta taslak çalışması değil mi? uygulama sonrası değil galiba. yanılıyor muyum?
  4. Emine Şahin

İlk Broşür Çalışmam :D Ona Göre

ilk deneyiminiz olduğu belli. çok renkli ve karmaşık. ayrıca logoları panellerin üzerine sonradan yerleştidiğiniz çok belli. photoshopta daha uygun hale getirilebilir, zemine yedirilebilirdi. iyi çalışmalar dilerim.
  5. Emine Şahin

Maske

güzel olmuş. diğer çalışmalarınızda öyle. ama genel olarak hatlarınız çok yumuşak. biraz daha keskin çalışırsanız daha kaliteli sonuç çıkacağına eminim. emeğinize sağlık.
  6. Emine Şahin

Deneyimli olmak, insanı zeki yapar mı?

@danisman hayır ozan bey. bir hataya düşmeyelim. ben sadece konuyu biraz "garip" bağlamışsınız dedim. yanlışınız var demedim. aradaki mesajlarımda sizim mesajlarınızla çelişmiyor aksine destekliyor ki, yazdıklarınıza harfiyyen katılıyorum. uzun lafın kısası "söyleşi" bölümünde bulunan konunuzla...
  7. Emine Şahin

Doğum Günün Kutlu Olsun

Süleyman Köklü (30) , Sena Demirlerli , cihangraphic (22) , tuğçe soner (18) nice senelere. sağlık sıhhat ve afiyetle inş.
  8. Emine Şahin

Doğum Günümüz kutlu olsun..

@yakan klavyenizin tuşları karıştı sanırın aceleyle... Doğum günün(m)üz Kutlu olsun Grafikerler.org ailesi... sizde bu aileden değil misiniz? nice nice mutlu yıllara ama, hep beraber umarım. aramızda olmayan ama sitemize çok emeği geçmiş arkadaşlarıda hatırlayarak, nice senelere hep birlikte...
  9. Emine Şahin

biraz garip ve karmaşık gibi görünsede şunu ayırmak gerek. zaten açıkça ayırdımda. zeka, akıl, tecrübe... hepsi ayrı fakat biri birileriyle münasebette olan varlıklardır ya da yetilerdir. ve zeki insanlar hata etmezler. ediyorlarsa zeki olmadıklarını göstermez. geçen gün haberlerde tren altında...
  10. Emine Şahin

merhaba ozan bey. yazınızın neticesi biraz garip bitmiş gibi. deneyim kişiyi zeki yapmayabilir. fakat zekasını kullanarak deneyim kazanması biraz garip. zira deneyim kişinin hayatta düştüğü yanılgılar yada hatalar zinciridir. işte zeki insan yada zekasını kullanan insan bu yanılgıya hiç düşmez...
  11. Emine Şahin

Sevimli Dahiler Ana Okulu Sağ Ve Sol Kapı Yani Oneway Çalışma

@Rıfat Özkan belli belli... ne o öyle pasaklı pasaklı :D:D:D
  12. Emine Şahin

Merhabalar

geç gelmiş merhabaya merhaba diyelim. aramıza, ailemize hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim...
  13. Emine Şahin

Grafiker İŞ İSTASYONU mudur?

evet evet... faruk çağla gerçek adıyla yazsın. bizde üye olup 30 bin kişi olarak trübünlere çıkalım. olur mu? belki sizi keser levent bey...
  14. Emine Şahin

Yok olan seyyar lezzetler...

@danisman dönmeleri tabii mümkün değil. zaman zaman izmir fuarında pamuk şekeri yediğimi hatırlarım. ve hatta bir ara kemeraltında konak'a giderken macun şekeri bile aldım. ama bunları arasanız zor buluyorsunuz. hadi deyince ulaşabileceğiniz bir şey değil artık. belki bir gün ansızın böyle...
  15. Emine Şahin

Buğulanmış bir cama ne yazardınız?

@Burak Güzey güldüm... hazır cevap insanları severim. buğulu cama yazılacaklar listesine ekledim :)
  16. Emine Şahin

Yok olan seyyar lezzetler...

keyifle okuduğum bir yazı oldu. yüreğinize sağlık. sahi bu lezzetler seyyar oldukları için mi kayboldu? gittikleri yerden dönerler mi acep? yoksa daha ne çok lezzetlerimizde AB sevdasına yenik mi düşecek. söylemen geçemeyeceğim en çokta macun şekerini özledim.
  17. Emine Şahin

Türk Hava Yolları Afiş Çalışmam Stand Baskı

harika bir çalışma. erkin beyinde takıldığı ilk görsel zekice bir uygulama. bunu rıfat beyin yaptığını düşünüyorum. (diğer çalışmalarını göz önünde bulundurarak) emeğinize sağlık. aramızda olmanız mutluluk verici...
  18. Emine Şahin

Mobtaş Logo Çalışmam :) Eski

çalışma neden anahtar hatlarına sahip?
  19. Emine Şahin

Sevimli Dahiler Ana Okulu Sağ Ve Sol Kapı Yani Oneway Çalışma

ilk çalışmadaki resimler özellikle mi istendi. sanırım burada bir torpil olayı var... :) sizcede kullanılabilir bir resim mi? (her açıdan) bunun dışında güzel. birde uygulama sonrasının fotoları olsaydı, yerinde nasıl duruyor görmek daha iyi olurdu...
  20. Emine Şahin

Mısırane Afiş Çalışmam

çalışma güzel. kaliteli iş çıkarılmış. sadece gözüme çarpan fiyatların çok pahalı olması:D şaka bir yana fiyatlar biraz küçültülebilirdi. görselliği daha güzel olurdu... emeğinize sağlık.
Yukarı Alt