Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Çikolata Kurbağa (Manipüle)

@Erkin KARATAŞ tamam şimdi oldu. görebiliyorum. o canlı çikolatayamı düşmüş yaaaa. :D enteresan bi çalışma olmuş. fikir ve en önemlisi uygulama başarılı...
  2. Emine Şahin

@Erkin KARATAŞ değil sayfa PC kapatıp açtım. hala yok. mozilladan çıkıp IE de açtım. yine yok.
  3. Emine Şahin

sorun bende mi acaba ... neden resimler görünmüyor?
  4. Emine Şahin

İslami Psd (Hat ile, İlahi ente maksudi ve rıdake matlubi)

çok güzel. bir su damlası gibi. bu kadar estetik bir yazı hangi dilde var acaba. paylaşım için teşekkürler...
  5. Emine Şahin

Messenger tarih oldu!

başlığı görünce ne oluyor msn artık yok mu diyecektim? neyse...
  6. Emine Şahin

Web Developer Toolbar

güzelmiş. tabii herkese mozilla tavsiye ediyorum. pek çok avantajının yanında da bu tarz eklentileri mükemmel. paylaşımınız için tekrar teşekkür..
  7. Emine Şahin

Lider Paylaşım

merhaba çağatay bey. çıktığınız yolda umarım muvaffak olursunuz. site(ler)niz hayırlı olsun. klasik ve kullanışlı gibi...
  8. Emine Şahin

Sabahattin ÖZLÜ. | Ogün SANLISOY. duvarkağıtları.

gerçekten tpigrafi güzel olmuş. ama diğer çalışmalarında hakkını yememek gerek. altında sebahattin özlü imzası olunca... :)
  9. Emine Şahin

merhaba

ailemize hoş geldiniz mehmet bey. iyi forumlar dilerim...
  10. Emine Şahin

Gözlük Çalışması

ilk gözüme takılan cam üzerindeki gözlüp sapının kırık görünmesi gerektiğidir. sonuçta detaylar çok çok önemlidir... gözlük saplarınında cetvel kadar düz olmasıda biraz estetiği bozuyor sanırım. yinede takdir edilebilir bir çalışma. emeğinize sağlık...
  11. Emine Şahin

3D İslami Panoramik Görüntüler

süpermiş. emeğinize sağlık erkin bey...
  12. Emine Şahin

Okul İçin Afiş Yapimi

merhaba tacettin bey, önce şu sorunun cevabını bulmak gerekir sanırım. bu çalışmanız ofset baskı olmayacak sanırım. bir yazıcıdan renkli çıktı alınabilir yada digital baskıya verilebilir... yukarıda bahsettiğiniz "kazanan çocukları onure etmek" ve "diğerlerini teşvik etmek" vurgusu...
  13. Emine Şahin

Okul İçin Afiş Yapimi

tacettin bey, çalışma bu şekilde karakalem tarzındamı olacak. bu arada çalışmayı yanlış eklemişsiniz. düzelttim.
  14. Emine Şahin

Fotoğraf Birleştirme Tekniği

google translate yi öneririm arkadaşlar. linki kopyalayıp yapıştırın. biraz anlamsız cümleler kursada, çok iş görür...
  15. Emine Şahin

Otomotiv servisine logo yapacağım bilgi verirmisiniz

serkan bey konu otomobil olunca, illa otomobil şekli benzerler yada peugot marka otoları anımsatacak şekiller kullanmak doğru değil. yada en uygun seçeneğin bu olacağına inanmıyorum. güzel ve karakteristik bir yazı fontu kullanabilirsiniz. çıkacak sonucu buradan bizimle paylaşın. üzerinde...
  16. Emine Şahin

Otomotiv servisine logo yapacağım bilgi verirmisiniz

acil başlıklı konu açmayınız lütfen...
  17. Emine Şahin

Kitap Kapağı Çalışmam

emre bey beğenmediğiniz kapağı da buraya koysaydınız iyi olurdu. ama diğer çalışmalarınıza nazaran bu çalışma biraz sıkıcı olmuş. bilmiyorum belki daha renkli çalışılabilirdi. sanırım renksizliğinde olsa gerek itici kalmış biraz.
  18. Emine Şahin

eminecik en sevdiğim filimler

pişman olmazsınız arkadaşlar. bundan eminim. :)
  19. Emine Şahin

eminecik en sevdiğim filimler

bir ingiliz destanı. destan, yani yaşanmamış... ama, yaşansa bu kadar olurdu denecek türden bir hikaye. izleyipte etkilenmemek mümkün değil. dediğim gibi, eger bir film iki gün kafamda takılıp kalıyorsa tamamdır. işte öyle bir film. -tavsiye ediyor muyum? -bunca çeneyi boşuna yormadım herhalde...
Yukarı Alt