Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Paranoid Elephant (Manipüle)

bence harika olmuş. emeğinize sağlık...
  2. Emine Şahin

Site İçin ( Kartvizit Gibi ) Üye Kartı Çalışması Yapacağım.Önerileriniz,Örnekleriniz?

bence tifati bey, önce siz bir çalışma ortaya koyun. değerlendirmeler neticesinde olumlu bir sonuç ortaya çıkacağına eminim. saygılar...
  3. Emine Şahin

Photoshop yardım

buse hanımın mesajına katılmakla birlikte, tavsiyem; öğreneceğiniz kelime sayısı zaten ya on tanedir yada on beş. teknik ingilizce ile konuşma dili arasındaki farklarıda düşünürsek, bencede orijinal dilinden şaşmayınız. karşınıza çıkacak bütün bilgi ve terimler bu dilde olacaktır. saygılar...
  4. Emine Şahin

Sunlife Resort Hotel logo çalışması

gerçekten aceleye gelmiş bir çalışma. "tatilin gün(l)en yüzü" :p ayrıca fontlar arası çok farklılıklar var. emeğinize, özverinize sağlık diyorum. saygılar...
  5. Emine Şahin

size düşen; mutlu olmak...

çalışmayı sonradan gördüm. bence ilk 3'e girer bu çalışma. ya da mutlaka ilk 3'e girmeli derim...
  6. Emine Şahin

Film Afişi (Dog Pen)

çok fazla üzerinde durulması gerekmiyor sanırım. hoş bir çalışma. tek kelimeyle geçer not alır bu çalışma... emeğinize sağlık...
  7. Emine Şahin

Bıçaklar (Knifes) PSD

teşekkürler yusfu bey. güzel bir paylaşım...
  8. Emine Şahin

dergi kapak

bence kapak kzı yöresel kıyafetli olsa güzel olurdu. ayrıca sağ taraftaki blok yazıların "ler", "lar" çoğul eklerinde kaçkarlar ifadesi yanlış değil mi? birde alttaki "likaba" değilde "likarba" değil miydi? geçmiş zaman olur ki, "ki" ayrı yazılmalı. imla hatalarınız çok gibi... ama genel manada...
  9. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@mete meral corel çalışmalarınızı jpeg kaydedip bir slayt programında kullanabilirsiniz. bence mantıklısı bu.
  10. Emine Şahin

maatbacılar hangi programı kullanıyor

merhaba ibrahim bey, sorunuza cevap verilmiş sanırım. ama forum kurallarımız gereği flood yapmanın yasak olduğunu hatırlatmak istiyorum. arka arkaya mesaj yazmak flood yapmaktır. buna dikkat etmenizi rica ederim. konunun doğru yerde açılmasında dikkat edeceğimiz pek bir şey yok gibi. konu matbaa...
  11. Emine Şahin

Sizi internete bağlayan şey Nedir?

öncelikle beni internete bağlayan "modemim" :D:D:D espri bir yana bunun bir çok nedeni var. seçeneklerde sunulan yada sunulmayan bir çok neden sıralanabilir. en başta da iş icabı ...
  12. Emine Şahin

Merhaba..

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim...
  13. Emine Şahin

Masaüstü Tema

emeğinize sağlık. hoş bir çalışma... masaüstü için kullanılabilir bir çalışma olmuş.
  14. Emine Şahin

Müzik Enstrümanları vektör

teşekkürler...
  15. Emine Şahin

Motosikletler vektör (ai, eps)

teşekkürler yaşar bey...
  16. Emine Şahin

Etiketler vektör

mutlaka arşivlenmesi gerek. teşekkürler yaşar bey...
  17. Emine Şahin

Vektör İconlar

emeğinize sağlık...
  18. Emine Şahin

Eeyo, Piglet, Pooh Vektör

teşekkürler...
  19. Emine Şahin

Corel DRAW clonlama özelliği

corelde çalışılmamış ve dışarıdan import edilmiş nesne yada bitmap'ler aynı ebatlara tek bir komutla döndürülemez. bunun için hizalama tekniklerini yada nesnemiz bitmap ise kırpma yöntemlerini deneyebilirsiniz. kısacası tek bir komutla bu işlev sağlanamaz. (makroların dışında) ... saygılar...
Yukarı Alt