Arama sonuçları

1. Emine Şahin

oyunlardan söz açılmışken

bu kadar çok oyun oynayacak zamanınız var mı? derhal boş zamanlarınızı forumda değerlendiriniz :D:D:D
  2. Emine Şahin

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

göklerde kartal gibiydim, kanatlarımdan vuruldum. mor çiçekli dal gibiydim, bahar vaktinde kırıldım. yar olmadı bana devir, her günüm bir başka zehir, mapushanelerde demir, parmaklılara sarıldım. kimseye soramadım, doyunca saramadım, görmeden duramadım, nazlı yarimden ayrıldım. hepsi...
  3. Emine Şahin

Çocuk Backgrond Vektörler

teşekkürler yaşar bey. emeğinize sağlık...
  4. Emine Şahin

ballon news logo çalışması

konu yanlış açılmış değil. ama yorum ve değerlendirilmelerde bu önemli... zaten kendinizi denemeye yönelik bir tarz gördüğüm için böyle sorma ihtiyacı hissettim.
  5. Emine Şahin

ballon news logo çalışması

bu çalışmanız kendinizi denemeye yönelik mi?
  6. Emine Şahin

Piramit Menü

beyaz kısımlar çok sade değil mi? biraz arka plan yapabilirdiniz...
  7. Emine Şahin

Boş Ekranlar - Sahneler

teşekkürler erkin bey. sunumlarda işimizi görür...
  8. Emine Şahin

Şu Resimdeki Fontu Ariyorum

ömer bey konunuza baktım. ama net bir bilgim olmadığından cevaplamak istemedim. tam olarak böyle bir font olmasa bile efektler yardımıyla bu şekli almış sanırım. font sitelerinden yakın bir font araştırılıp, plastik efekt uygulanabilir, son çare olarak.
  9. Emine Şahin

YARDIM - corel de macro oluşturma

yine kendiside bir makro olan Macro Installer kullanmanızı öneririm. ben kullandım mı? hayır kullanmadım. ama verdiğim linki incelerseniz kolay çözüme ulaşabilirsiniz. makro yazmak ve makrolara ulaşmak biraz zahmetli bir iş olsa gerek ki, pek bu işle uğraşan kimse yok maalesef. Macro Installer...
  10. Emine Şahin

Balıklar - Fish

teşekkürler erkin bey...
  11. Emine Şahin

Silahlar - Mermiler - Cephane

ergenekon cephaneliği gibi. boğazdan mı çıkardınız?:D:D:D teşekkürler erkin bey...
  12. Emine Şahin

Kitap Sayfası

çok eğlenceli ve çocuksu olmuş. sanırım verilmek istenen yerini bulmuş. emeğinize sağlık.
  13. Emine Şahin

"Günlük" Adlı Çalışmam.(MX-VRY-PS)

metni sayfanın tam ortasına yerleştirirseniz daha bir estetik olacaktı. bunun dışında kalem yerine bir tüy ve okka biraz mürekkep damlaları vs. vs... elinize sağlık. böylede çok şık duruyor.
  14. Emine Şahin

Kuruyemişler

harika bunlar erkin bey. emeğinize sağlık...
  15. Emine Şahin

Selamun Aleykum

ailemize hoş geldiniz. iyi forumlar dilerim...
  16. Emine Şahin

Çizdiğim Ürünleri Tek Sayfada Topladım.Katalogdan Bir Sayfa Yaratmaya Çalıştım.

hakan bey hala amatör olduğunuzu düşünüyorsanız, çok yanılıyorsunuz. tabiiki bu bir sanat ve sanatın hiç bir zaman zirvesi olmamıştır. bu zirvesi olmayan uğraş içerisinde emeklerinizin boşa gitmemesi dileklerimle. bu da yine sizin elinizde...
  17. Emine Şahin

İslamic Vektör

elinize, emeğinizi sağlık yaşar bey... bunlar sanki fırça gibi duruyor. indirmedim ama, vektörse daha bir güzel...
  18. Emine Şahin

Şaşırtan T-shirt'ler

ilgiiinç... çok komikleri var aralarda. yorumsuz :)
  19. Emine Şahin

Sunlife Resort Hotel Kurumsal

gördüğüm diğer çalışmalardan daha değişik. kendine özgün olmuş. bence güzel.
  20. Emine Şahin

Esma-ül Hüsna (2) !..

güzel bir kompozisyon olmuş. emeğinize sağlık...
Yukarı Alt