Amaç
5917 sayılı Bütçe Kanunlarında Yer Alan Bazı Hükümlerin İlgili Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelere Eklenmesi ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun’un 15 inci maddesi ile 351 sayılı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kanununa...
Paylaşım için teşekkürler Abdullah Bey. Yalnız çalışmalarınızı İngilizce yada Türkçe bir site üzerine yüklerseniz yararlanmak isteyen arkadaşlar daha hızlı yararlanabilirler. Malum herkes Rusça bilmemekte .
Aslen bilişimciyim ve web tasarım ile uğraşıyorum. Ama sizin çalışmalarınızı gördükten sonra After Effect'e merak saldım diyebilirim. Öğrenmek açısısından derslerinizi bekliyorum.
Sayın üyelerimiz ,
Bu kategori Freelance İş Arayanlar kategorisidir. Lütfen arkadaşımızın iş ilanı konusu dışına çıkmayalım. İçimizden geçenleri rahatça paylaşacağımız , karşılıklı konuşacağımız kategoriler vadır. İçinizden geçenleri o bölümlere konu açarak paylaşırsanız daha iyi olacaktır.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.