Arama sonuçları

1. Abdullah Şahin

ActionScript 3.0'da dinamik MovieClip olusturmak

Paylaşım için teşekkürler. Elinize ve emeğinize sağlık.
  2. Abdullah Şahin

flash animasyon teknikleri

Elinize ve emeğinize sağlık.
  3. Abdullah Şahin

Su damacanalarındaki tehlike!

Su damacanalarındaki tehlike!Bir dahaki sefer su satın alırken evinize gelen plastik damacananın altına dikkatlice bakın. Eğer damacananın altında üçgen geri dönüşüm logosu içinde 3, 6 ya da 7 rakamını görüyorsanız bu damacanalardan uzak durun! Damacanalardaki geri dönüşüm işareti...
  4. Abdullah Şahin

Bankada hesabı olanlar dikkat!

Eset Virüs Laboratuvarı, yeni bir bilgisayar virüsü olan “Win32/Induc.A”nın bireysel bankacılık müşterilerinin bilgilerini çalarak, banka hesaplarını boşaltabileceğini bildirdi. Nod32 antivirüs programının yaratıcısı Eset'ten yapılan yazılı açıklamada, dünya genelinde hızla yayılan...
  5. Abdullah Şahin

Alternatif Reklam Fikirleri‏ :D

Görseller gözüküyor. Tarayıcınızdan kaynaklı bir problem olabilir.
  6. Abdullah Şahin

sality.nar

İlk olarak aşağıdaki adresten Combofix programını indiriniz. İNDİR combofix bir virüs programı değildir. Ufak bir programcıktır. Bu programıcığı masaüstüne kopyalayın. Açık olan bütün uygulamalarınızı,pencerelerinizi kapatın ve mevcut virüs programınızı geçici süreliğine devre dışı bırakın...
  7. Abdullah Şahin

Ramazan cep İmsakiyesi

Gayet güzel olmuş. Eline ve emeğine sağlık. Bunun Ankara için olanı yokmu ? :)
  8. Abdullah Şahin

İnsan Gönüldür, Yarısı Dil

@GÜNEL AYVACI Elinize , dilinize sağlık Emine Hanım. Gerçekten güzel bir yazı. Bu arada Günel abla Ankara'ya geliyormuşsun. Sende hazır Ankaradayken burda bulunan forum üyeleriyle birlikte bir fitar akşamı ayarlayayım ben. Tekrar İstanbul'a dönüşün nezaman
  9. Abdullah Şahin

Virtual PC 2007 Kurulumu - İşletim sistemi üzerine sorunsuz birden fazla sistem kurm

@makroeko sisteminizde 1 gb ram varmış . Yukarda belirttiğim ölçülerde kurulum yaparken kurmaya çalıştığınız sanal xp ye ne kadar ram ayırdınız. Onada 512 ayırıp sisteminize 512 kaldıysa kurulum yaparken yavaşlaması normal. virtual pc özellikler ekranında ram miktarını 128 e alıp bi deneyin ki...
  10. Abdullah Şahin

Doğru yerde olduğumu umuyorum....

Başkalarına göre sadece bir forum ama bize göre bir AİLE. Bu aile içerisinde herkese yer vardır. Ailemize hoşgeldiniz. Kalıcı ve aktif olmanız dileğiyle.
  11. Abdullah Şahin

Nvu

@kantana NVU yerine Frontpage yda Dreamviewer programlarından birini kullanmanızı tavsiye ederim. Bu programlarla ilgili nette bir çok derside bulabilirsiniz ayrıca yada forumumuzda konu açarakta sorabilirsiniz.
  12. Abdullah Şahin

littabe logo,poster ve tabela calismasi

@macxx Sayın üyemiz Foruma hızlı bir şekilde resim eklemek için lütfen aşağıdaki konuyu ziyaret ediniz. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html
  13. Abdullah Şahin

Pen tool kullanarak sarmal yapımı

bs player deneyiniz.
  14. Abdullah Şahin

Forum Tanıtımı

@orbjk Sayın üyemiz Sorularızı forumda uygun bölüme konu açarak sorarsanız hem siz faydalanmış olursunuz hemde sizin gibi aynı soruyu soracak olan arkadaşlara yol göstermiş , onlarından faydalanmasını sağlamış olursunuz.
  15. Abdullah Şahin

Ömür Dediğin...

@Emine Şahin :) O an için içimden geçenleri kelimelere döktüm sadece. Ve yazdığım konu ile ilgili sizinde fikirlerinizi almak istedim.
  16. Abdullah Şahin

Ömür Dediğin...

Konuşuyorum su ile suyun dilinden , eğilip avuçlarımın arasına alıyorum avuç sermayem kadar suyu ve akıtıyorum parmaklarımın arasından bitesiye kadar. Sonra hafif bir ıslaklık ve bitiş... Aynen ömür sermayesi gibi... Ömür de öyle değil mi ? Suyun parmakların arasından akması gibi ömür de...
  17. Abdullah Şahin

Rehberin Reklam Çalışması

Elinize ve emeğinize sağlık Sedat Bey. Yine güzel bir çalışma sergilemişsiniz. Nacizane gözüme çarpan tek bir şey oldu .Altta sarı zemin üzerine web adresini yazmışsınız. Sanki pek net okunmuyor gibi. Haddim deyil ama sanki zemini başka bir renk yapsanız daha iyi duracak gibi
  18. Abdullah Şahin

Hazır Flash site Tasarım Yardım

Eğer fla sı var ise Fla yı flash ta açarak değişiklik ytapabilirsiniz. Yok eğer bende fla dosyası yok diyorsanız bu flash dosyanızı fla ya dönüştürmeniz lazımdır. Bunun içinde size "Sothink Swf Decomplier" programını öneririm.
  19. Abdullah Şahin

"rar" dosyasını şifrelemek

@GÜNEL AYVACI ** İlk olarak rar layacağınız dosyaları yada dosyayı seçiniz . ** Sonra sağ tıklayıp "Add to archive" yada "Arşive Ekle" seçeneğini seçiniz. ** Gelen pencerede görüldüğü gibi "Advanced" yada "Gelişmiş" seçeneğini tıklayınız. ** "Set Password" yada "Parola Belirle" seçeneğini...
  20. Abdullah Şahin

ilk ciddi logo çalışmam

@Bekir Barış Bekir Bey söyliyeceklerinizi lütfen uygun bölüme konu açarak belirtiniz. Bu sayede burada sadece çalışmanıza yorum yaparız. Teşekkürler
Yukarı Alt