Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Şimdiye Kadar yapılmış En iyi Logo

merhaba mehmet bey, şimdiki konunuza 79 gösterime karşın 11 mesaj bırakılmış. beğen gıda logo çalışmanıza 62 gösterim 8 mesaj, gitar çalışmanıza 57 gösterim 6 mesaj... bu istatistikler bence gayet normal. sizcede değil mi? zaten insanların bir konuya ilgi göstermesi sadece bıraktıkları...
  2. Emine Şahin

Kendimize AE'de Vizyon Efekti Yaratalım(Sound+DVD Video)

alışık olmadığımız bir ders yöntemi. ondan dolayı biraz yadırgadım sanırım. haklısınız...
  3. Emine Şahin

Kendimize AE'de Vizyon Efekti Yaratalım(Sound+DVD Video)

teşekkürler hakan bey. ama resimler çok küçük eklenmiş.
  4. Emine Şahin

İnsan, restaurant, market, manav vs.vs.

çok gerekli bir paylaşım. teşekkürler erdem bey...
  5. Emine Şahin

"Beğen Gıda" Logo Çalışması Seçenekleri

2 numaralı çalışma diğerşerinden daha olumlu. şık ve güzel. ama üzerinde biraz daha durmalısınız bence. dıştaki halkanın düz değiilde biraz bombeli olmasını sağlayabilir renginide biraz daha kahve yada bordoya yakın yapabilirsiniz. sonra bun renge uyuyum sağlayacak bir renkte "BEĞEN GIDA"...
  6. Emine Şahin

mehmet bey hala mı şakaya devam. yapmayın lütfen... ben hala altından ne çıkacak diye bekliyorum. :)
  7. Emine Şahin

kamera nerde? nereye el sallamam gerek... :D:D:D
  8. Emine Şahin

davetiye tasarımı

@Melek Kaya vermiş olduğum cevap biraz açılım istiyor tabiki. kısaca vektörel bir program kullanmak gerekli. bir üst mesajda süleymen bey anlatmış. benimde corel öğrenmem bu sebeple olmuştır. matbaacı arkadaşım illaki corel isterim diye tuturunca öğrenmeye başladım. bu corel olur freehand olur...
  9. Emine Şahin

PlayX

harika olmuş bencede. elinize sağlık...
  10. Emine Şahin

davetiye tasarımı

merhaba melek hanım. fatih arkadaşımızın söylediklerine ek olarak iki önemli hususu belirtmek istiyorum. tasarımda iki konu çok önemli biri, bitmap tabanlı program diğeri vektörel bir program. mutlaka vektörel bir programda işinizi sonlandırın. saygılar...
  11. Emine Şahin

menü çalışması tek sayfa önlü arkalı

sıcak çikolata yazarkende sı"ç"ak çikolata yazmışsın. ama genel olarak güzel olmuş. bu yazım hataları ile ilgili bir başlık açmak gerek galiba. kimbilir ne matrak şeyler çıkar :D emeğinize sağlık...
  12. Emine Şahin

"Şahin Makina" için logo çalışması

elinize sağlık. benimde çorum yazısına takıldı gözüm. biraz daha küçültüp "h" harfinin arkasına indirebilirdiniz. "h" ninde uzantısı biraz yukarı kaldırılması gerekirdi tabii...
  13. Emine Şahin

"Şahin Makina" için logo çalışması

elinize sağlık. benimde çorom yazısına takıldı gözüm. biraz daha küçültüp "h" harfine indirebilirdiniz. "h" ninde uzantısı biraz yukarı kaldırılması gerekirdi tabii...
  14. Emine Şahin

Tesettür Kıyafetli Template PSD 2 Adet

teşekkürler abdullah bey. + rep
  15. Emine Şahin

dekupeli karışık objeler

yaşar bey, yüksek çözünürlüklü dekupeli resimler deyince insanın aklına PSD dosyası olabileceği gelir. dekübeye hazır gibi bir ifadeniz olsaydı durum farklı olurdu. anlayışınız için teşekkürler...
  16. Emine Şahin

dekupeli karışık objeler

teşekkürler abdullah bey. paylaşımların içeriğinide belirtmekte fayda var...
  17. Emine Şahin

resimdeki font lazım!!!

"BACH" karakteride yakın...
  18. Emine Şahin

dekupeli karışık objeler

teşekkürler... bunlar "PSD" dosyaları sanırım...
  19. Emine Şahin

Dış Cephe Giydirme

uygulama güzel olmuş... keşke birde firmanın adınıda kullansaydınız daha uygun olurdu...
  20. Emine Şahin

Yumurtaları sepete at

elinize sağlık ama... ben ayvaları sepete attım sanki yumurta göremedim:D:D:D
Yukarı Alt