Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Bir Aradan Sonra Yeni Çalışmalarım(skystar_26)

son çalışmanızla ilk çalışmanız daha çok dikkatimi çekti. bütün çalışmaları değerlendirmek zaman problemi oluşturacağından, çok üzerinde duramıyorum. bu yüzdende bir konu altında bir çok paylaşımın sunulmasınada bu yüzden karşıyım. ilk çalışmanız gayet cesaret isteyen bir çalışma idi. bu...
  2. Emine Şahin

bir iki Illustrator çalışma

elinize sağlık. güzel çalışmalar. program hakimiyeti ve yetenek bir araya gelince sonuç budur işte.
  3. Emine Şahin

Selamlar..

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim...
  4. Emine Şahin

Dünyanın En Zor Sorusu

uçurumun dibinden düşmek mi? :D:D:D
  5. Emine Şahin

Düğün Albümü İçin Çerçeveler

teşekkürler erkin bey. hazıra o kadar alıştıkki... :)
  6. Emine Şahin

CorelDraw Clipartları

teşekkürler erkin bey. çok büyük bir eksiklik giderilmiş oldu sayenizde...
  7. Emine Şahin

menü çalışması tek sayfa önlü arkalı

yazı karakteri değişirse çalışmanın güzelliği ortaya çıkacaktır. evet o (lanet olası) kolanın altı kesik :D:D:D
  8. Emine Şahin

yaş 35 yolun yarısı

Bu gül bahçesinde kaç günlük ömrün var Solmadan yaşarsan şöyle bir an kadar Koca hayat dediğin bir kaç hatıra Bir gülle bahar gelmez baksana etrafına. Nice sultanlar orada, kara toprak altında. Sana mı kalacak dünya? Hayata söven de çok, ölüme gülen de çok. Ah bunu tatmayan yok. ölümsüz aşklar...
  9. Emine Şahin

Fıkraa

:) süppper...
  10. Emine Şahin

istek (pire ile Sinek clipartı lazım)

merhaba eda hanım. forumda arama yapmadan konu açmayınız lütfen. sonuç 1) https://www.grafikerler.org/vektor/5044-bocekler-sivri-sinek-sinek-hamam-bocegi.html sonuç 2) https://www.grafikerler.org/vektor/8297-sinek-vectoru-ariyorum.html
  11. Emine Şahin

Corel LCD Monitör Yardım

tool / color management ayarlarınızı bir kontrol edin isterseniz. lakin burada LCD ile RGB monitörler arasında fark olacağını belirtmek isterim. saygılar...
  12. Emine Şahin

Nazar Değmesin

merhaba yaşar bey, bunlar resim mi? paylaşımla ilgili net bir bilgi verirseniz daha uygun olur.
  13. Emine Şahin

Grafikerler İçin

ilk çalışmanızdaki "g" harfinin atac'a benzemesi hoş olmuş. güzel bir espiri olarak düşünüyorum. logo konusunda biraz daha araştırma yapmanızı tavsiye ederim. saygılar...
  14. Emine Şahin

memedya logo çalışması

imzamda bulunan resim yükleme linkini izleyiniz lütfen. resminizi göremiyorum. saygılar...
  15. Emine Şahin

Dış Cephe Giydirme

merhaba mehmet bey, sanırım resim yüklemede bir sorununuz var. şu an resmi göremiyorum. resim yükleme ile ilgili bir hata yapmadığınızı düşünüyorsanız, resminizin CMYK olmadığına dikkat edin. RGB yükleyiniz. saygılar...
  16. Emine Şahin

Kendi adıma yaptığım öylesine bir logo

merhaba mehmet bey, sanırım resim yüklemede3 bir sorununuz var. şu an resmi göremiyorum. resim yükleme ile ilgili bir hata yapmadığınızı düşünüyorsanız, resminizin CMYK olmadığına dikkat edin.
  17. Emine Şahin

katalog kapak çalışması

değerli üyelerimiz; öncelikle çalıuşmasını paylaşan ve yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. yalnız kurallarımızında forum düzenini sağlamak adına konduğunu ve uyulması gerektiğini hatırlatmak isterim. burada tüm eleştirilerimiz şahsi değil çalışma üzerine olmalıdır. "iğneyi...
  18. Emine Şahin

Grafikerler Birlik Olmalı mı?

@fani kohen fani bey burada belli bir kesimi cephe almak gibi bir durum söz konusu olamaz. sizin yaşadığınız sıkıntılar genelde yaşanılan sıkıntılardır ve bu sıkıntılara ancak çözüm bulabilmek adına bir şeyler yapılabilir. söz konusu ajansın adını vermeniz faydadan çok zarar getirir. saygılar...
  19. Emine Şahin

ilk logo çalışmam

@Tolga Öztürk tolga bey. konunuzu uygun yerde açınız lütfen. ayrıca size photoshop derslerini takip etmenizi öneririm.
  20. Emine Şahin

İslami ikonlar Png ve Ico

teşekkürler abdullah bey... + rep
Yukarı Alt