Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Dünyanın En Güzel Piliçleri

çok güzel tavuk bunlar. tam ızgaralık yani. tavuk görünce aklıma hep mangal gelirde? :)
  2. Emine Şahin

Ak parti karbağlar afiş çalışmaları arka fondaki resimler için çekimler yapılacak

şeffaf kelimesinde "s" nin noktası yok galiba...
  3. Emine Şahin

Hayvanlar Alemi

teşekkürler yaşar bey. emeğinize sağlık...
  4. Emine Şahin

metal image

teşekkürler. :)
  5. Emine Şahin

araba tutkunlarına muhtesem nostalji arabalar

emeğinize sağlık. teşekkürler...
  6. Emine Şahin

Vektörel Kartlar Eps

teşekkürler... emeğinize sağlık...
  7. Emine Şahin

reklamcılık sektörü niye kötü insanların elinde

her zaman söylemişimdir. hak verilmez alınır. bunun içinde güçlü olmak gerek. haklı olmak her zaman çözüm ve çare değildir. güçlü olmak içinde bir ve beraber olunmalı. bir birlik, dernek yada cemiyet hayata geçirilmeli ve sonuna kadar destek verilmelidir.
  8. Emine Şahin

Karikatür-İttifak devletleri/George Bush-Tony Blair

harkes aynı konuda itilaf demek ki :)
  9. Emine Şahin

Mak Ofset Logosu

"M" ve "O" birleştirilip mak ofset diye yazılabilirdi. yazı karakteri çok uygun düşmüş bence. emeğinize sağlık. tabi alternatif bir çalışma yoksa...
  10. Emine Şahin

Bal-Arı Fotoğrafları (Arşivlik)

teşekkürler sait bey, anzer balı mı bunlar? :)
  11. Emine Şahin

Küresel Isınmadan Dolayı Su Tasarrufları (Çok Önemli)

artık su testisi su yolunda kırlmayacak... o kadar :D
  12. Emine Şahin

3 tane yalanı bulabilirmisiniz ?

@Hatice Ceylan bana yalancı mı diyorsunuz? :D:D:D
  13. Emine Şahin

Yardım İsterken, Yardım Etmek...

bu konunun acilen sabitlenmesi gerekir serkan bey. zira, çok önemli...
  14. Emine Şahin

ismail yk konseri afisi

sponsor logoları biraz daha küçültülmeliydi. ayrıca saç dekübesinde ciddi problemler var. efektide bundan dolayı vermişsiniz galiba. çözünürlüğün iyi olmaması nedeniyle çokta emin değilim.
  15. Emine Şahin

3 tane yalanı bulabilirmisiniz ?

en somut gerçek hemen göze horoz yumurtlamaz olarak çarpıyor. buradan hareketle, horoz yumurtlamadığından dolayı yumurtanın denize düşme ihtimalide yalan. etti mi 2. 3. süde, yumurta denize düşünce kırılabilir mi? sanırım kırılmaz. tabii bu sorunun tamamı yalan ise buda dört... :D:D:D
  16. Emine Şahin

Daktilodan Çıkan Harikalar

kesinlikle bu daktiloyu bir şekilde PCye bağlamış nokta vuruşlu bir yazıcı gibi kullanmıştır. başka ne olabilirki? ne fesatım değil mi? hayret verici sonuçlar.... sanat denemez ama, böyle akla hayale gelmez bir uğraşta takdir edilmesi gerek.
  17. Emine Şahin

Bu Adam Kendini Nerde Ele Verdi ???

@Serkan Baysal insanın önce kendine saygısı olması lazım değil mi? :D:D:D
  18. Emine Şahin

oyuncak resmi

4800x3600 ebatlarında indirmek için tıklayınız
  19. Emine Şahin

Broşür Çalışması Yorumlarınızı bekliyorum

dış kapakta logoyu ikikere kullanmışsınız. ayrıca kullandığınız logo yansıması uygun düşmemiş. diğer çalışmalarda da arka fon resimlerini çok fluu yapmışsınız.
  20. Emine Şahin

Flash banner istek

burada bizim size yardımımız sadece program dili ve çalışmanızın değerlendirilmesi aşamasında olabilir. sizin isteğinizde kabaca "bana şunu yapın" demek olmuyor mu? eğer program hakkında hiç bir bilginiz yoksa buda "biraz işverenler" kısmına giriyor sanırım. yanılıyor muyum?
Yukarı Alt