Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

FOTOĞRAF ve GRAFİKER

teşekkür ederiz. Bilgileriniz son derece önemli. Tabii anlattığınız konuların uygulanma kısmı biraz karışık. Ne kadarı uygulanıyor bilinmez ama sizin bahsettiğiniz konular tamamen müşteri memnuniyetine yönelmiş ulusal-uluslararası ve profesyonel firmalar tarafından yapılıyor. Yoksa Orta seviye...
  2. Süleyman Köklü

bBEBEK BESLENMESİ İLE ALAKALI BROŞÜRR

paylaşım derken nasıl bir paylaşım oluyor. Ücretle mi ücretsiz mi? Dikkat ederseniz resim değil tasarım paylaşımından bahsediyorsunuz. Daha açıklayıcı olursa iyi olur.
  3. Süleyman Köklü

benden bir kampanya afişi daha :)

çok güzel olmuş çok. yaratıcı bir çalışma. Tebrikler
  4. Süleyman Köklü

Photoshop Logo Yardım..! ??????

LOGO mutlaka vektorel bir programda yapılmaladır. (Corel, Freehand vb.)
  5. Süleyman Köklü

etiket çalışmam...

görsel olarak güzel duruyor fakat bana çok dolu geldi. Yani boşluk sıkıntısı var. İsmin altındaki çiçekleri (mesela pempe) kaldırsan veya küçültsen firma ön plana çıkar ve okunur. Tebrikler..
  6. Süleyman Köklü

blister ambalaj tasarımlarım

" Çalışmalarda zemini ikiye bölerek yarısını beyazda bırakmamın nedeni bu ürünlerin renkli olanlarınında hesaba katılarak renkli ürünlerin en azından yarısının beyazda patlamasını sağlamak, beyaz ürünlerinde, renkli kısımlarda görünürlüğünü sağlamaktır... " (arzu uluırmak) Mükemmel açıklama...
  7. Süleyman Köklü

ilk kartvizit çalışması

15 dakikada çalışma yapıp yayınlamak gerçekten cesaret işi. Arkadaşın dediği gibi senin henüz bir çizgin yok ve özenti üzerine çalışmalar yapıyorsundur büyük ihtimal. Yani yanında çalışan herhangi birinin işine benziyordur çalışman. Sana tavsiyem 15 dakikaya en az 1 saat daha ekle daha güzel...
  8. Süleyman Köklü

yeni hazırladığım kampanya afişi...

öncelikle güzel bir çalışma olmuş. Diğer işlerinizde olduğu gibi boşluğu iyi kullanıyorsunuz. Eminim müşteri sizden daha şey istiyordur ama siz onu dizginliyorsunuzdur. Müşteri para veriyorum her tarafında resim olsun, iş dolu dolu olsun istiyor. Makel'in işlerini siz yapıyorsunuz kurumsal...
  9. Süleyman Köklü

etiket çalışmam

güzel olmuş...
  10. Süleyman Köklü

photoshopda tanıdıklarınızı zombi yapın

güzel bir ders olmuş aynı zamanda photoshop nevanelerini de kullanmayı geliştiriyor bu tür çalışmalar. Biraz sabır tabii. Tebriklerrr...
  11. Süleyman Köklü

Bilboard Tasarımı

kullandığınız görsel ile dersane ismi aynı karede iyi durmamış.
  12. Süleyman Köklü

serbest çalışma bi göz atın

bu tür çalışmaların ne işe yaradığını bir türlü anlamıyorum ama görsel olarak güzel olmuş. Tebrikler..
  13. Süleyman Köklü

merhabalar

@aDoBe Evet benim ki eksik olmuş onları da demek lazım :)))
Yukarı Alt