Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

yeni kasa hakkında önerileriniz bekliyorum

ben de tam bu konu üzerinde çalışıyordum :) toplama bilgisayara ihtiyacım vardı ve 1.000 ytl param vardı :) tesadüfün böylesi... Tavsiye edildiğine göre ben de aynısını alayım o zaman. Teşekkürler paylaşıma ve yoruma
  2. Süleyman Köklü

insan ve meslek fotoğrafları

Mutlaka arşimizde olması gerekir. teşekkürler paylaşım için.
  3. Süleyman Köklü

Ünlü Markalara Ait Desenler

Çıkan yasa ne kadar doğru tartışılır tabii.. Teşekkürler paylaşımınız için.
  4. Süleyman Köklü

miss

çok güzel görünüyor tebrik ederim. Dişlerde sorun yok değil mi ? paylaşımınız için teşekkürler
  5. Süleyman Köklü

Eskişehirden slmlar...

hoşgeldiniz. Orta seviye çalışmalarınızı ve araba çizimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz.
  6. Süleyman Köklü

Elif BEYAZIT Hoşgeldin..

hoşgeldiniz elif hanım.... büyüyoruz, büyüyeceğiz..:)
  7. Süleyman Köklü

Pharmasol Afiş

görünürde bişey yok. kontrol ediniz.
  8. Süleyman Köklü

Yorumsuz... Sadece İSYAN ediyorum...

şimdi iran veya bir başka ülke israil'e bir füze atsa dünya ayağa kalkar. İşte dinimizin de karşı çıktığı dünya düzeni bu. Mazlumun yanında kimse yok. AB açıklama yapıyor bu saldırı değil israilin kendini savunması diyor. İşte herşeyi ile kendimize örnek aldığımız ve bize barbar diyen Batının...
  9. Süleyman Köklü

Messenger Error Fixer Yardımıyla Messenger Hatalarını Giderme

İnsan problemle karşılaşmayınca çözüm aramıyor. Bence çok önemli bir konu. Abdullah bey bizim için araştırıp bulmuş ve paylaşıma sunmuş. Çok teşekkürler Emeğine sağlık...
  10. Süleyman Köklü

Renovatio³ - Photoshop Çalışmalarım (Help You)

Birşeyler anlatıyorsunuz çalışmanızda ancak ben anlayamadım. Sadece resimlerden yoksulluğu anlatıyormuşsunuz gibi geldi. Çalışmaya ilk bakışta herkes ana temayı anlamalı. Sizin anlamış olmanız yetmiyor. Uygulama kısmında ise, dini öğeler ile yoksulluğumu birleştirmeye çalıştınız ? Düşünceniz...
  11. Süleyman Köklü

Ben Filistinli Çocuk

sizin çalışmalarınızı beğeniyorum. Özellikle tipografi alanınndaki çalışmalarınızı. Bu da güzel bir çalışma olmuş. Tabii anlam bakımından daha bir güzel. Tebrik ediyorum.
  12. Süleyman Köklü

100,000 Windows Driver [95-98-2000-2003-NT-ME-XP-ViSTa]

teşekkürler güzel paylaşım olmuş emeğine sağlık
  13. Süleyman Köklü

Krizlerin ve ekonomik dengesizliğin nedenleri

Türkiyedeki nedenlerinden bahsediyoruz sanırım... Tek nedeni var Koltuk Sevdası...
  14. Süleyman Köklü

Serbest Çalışmalarım (Filistin)

İsraili lanetleyerek başlayayım ANCAAAKKK Türkiye olarak en iyi stratejik ortağımız, en çok askeri antlaşma ve alışveriş yaptığımız ülke olması da beni ayrıca yaralıyor. Konya da eğitim yapan İsrail savaş uçaklarından dolayı içim kan ağlıyor. Yapmacık sert mesajlar bu boşluğu dolduramaz. Tabii...
  15. Süleyman Köklü

Dj afiş tasarımı 2 Değerli yorumlarınızı beklerim

@Nurmuhammet Ceyhan Güzel olmuş, Yazının yazılmamış olmasını varsayamayız. Tasarım bir bütündür yazısıyla, görseliyle.. paylaşımınız için teşekkürler
  16. Süleyman Köklü

Kahve & Çay Fotoğrafları (Arşivlik)

güzel paylaşım teşekkür ederiz.
  17. Süleyman Köklü

krizden sonraki şirket logoları:D:):)

karadenizi zekası mı bunlar :)) Güzeldi gerçekten sağolasın
  18. Süleyman Köklü

Grafikerler.org'a yapılan saldırı hakkında..

Yani inanılır gibi değil. Kendi şahsi davası için bunca genç ve yeni arkadaşımızın paylaşım yaptığı bu siteyi sabote etmeye çalışmak neyle izah edilir. Bir defa kul hakkı diye bir şey var. Bu kul hakkına kast etmektir. Emeğe kast etmektir. ve bunun ne dünyada ne de ahirette yeri vardır. KINIYORUM...
  19. Süleyman Köklü

Edicafe Logo çalışmalarım

Bence 3 (üç) numara güzel.
  20. Süleyman Köklü

Sevgiyi Gönderiyorum Sizlere...

çok güzel bir hikaye ve güzel dilekler. Keşke sevgiyi toplum olarak içimize sindirip beraberce uygulayabilsek... Paylaşım için teşekkürler
Yukarı Alt