ben de tam bu konu üzerinde çalışıyordum :) toplama bilgisayara ihtiyacım vardı ve 1.000 ytl param vardı :) tesadüfün böylesi...
Tavsiye edildiğine göre ben de aynısını alayım o zaman.
Teşekkürler paylaşıma ve yoruma
şimdi iran veya bir başka ülke israil'e bir füze atsa dünya ayağa kalkar. İşte dinimizin de karşı çıktığı dünya düzeni bu. Mazlumun yanında kimse yok. AB açıklama yapıyor bu saldırı değil israilin kendini savunması diyor.
İşte herşeyi ile kendimize örnek aldığımız ve bize barbar diyen Batının...
İnsan problemle karşılaşmayınca çözüm aramıyor. Bence çok önemli bir konu. Abdullah bey bizim için araştırıp bulmuş ve paylaşıma sunmuş.
Çok teşekkürler
Emeğine sağlık...
Birşeyler anlatıyorsunuz çalışmanızda ancak ben anlayamadım. Sadece resimlerden yoksulluğu anlatıyormuşsunuz gibi geldi.
Çalışmaya ilk bakışta herkes ana temayı anlamalı. Sizin anlamış olmanız yetmiyor. Uygulama kısmında ise, dini öğeler ile yoksulluğumu birleştirmeye çalıştınız ?
Düşünceniz...
sizin çalışmalarınızı beğeniyorum. Özellikle tipografi alanınndaki çalışmalarınızı. Bu da güzel bir çalışma olmuş.
Tabii anlam bakımından daha bir güzel.
Tebrik ediyorum.
İsraili lanetleyerek başlayayım
ANCAAAKKK
Türkiye olarak en iyi stratejik ortağımız, en çok askeri antlaşma ve alışveriş yaptığımız ülke olması da beni ayrıca yaralıyor. Konya da eğitim yapan İsrail savaş uçaklarından dolayı içim kan ağlıyor.
Yapmacık sert mesajlar bu boşluğu dolduramaz.
Tabii...
Yani inanılır gibi değil. Kendi şahsi davası için bunca genç ve yeni arkadaşımızın paylaşım yaptığı bu siteyi sabote etmeye çalışmak neyle izah edilir.
Bir defa kul hakkı diye bir şey var. Bu kul hakkına kast etmektir. Emeğe kast etmektir. ve bunun ne dünyada ne de ahirette yeri vardır.
KINIYORUM...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.