Arkadaşlar az önce okuduğum bir haberi sizinle paylaşmak istiyorum. Eminim aramızda askerliğini yapmamış,açıköğretim okuyan yada tecilli arkadaşlar vardır. Tek tip askerlikle ilgili olarak bir süredir spekülasyonlar vardı. Bu haberde son noktayı Genel Kurmay koymuş...
Colorful 3D text(Renkli 3 boyutlu yazı)
In this tutorial you will learn how to create this colorful 3D text effect:
Bu derste nasıl renkli 3D yazı effekti yaratabileceğini öğreneceksin.
Step 1
Create a blank document, size depends on the size of your text.
Type your text with every new...
@ozreklam
Sayın üyemiz
Faruk Bey'inde dediği gibi siz çalışmalarınızı buraya koyun bizde fikirlerimizi belirterek sizin daha güzel bir çalışma çıkartmanıza yardımcı olalım. Yok logoyu siz yapın diyorsanız ozaman konunuzu "İş Verenler" bölümüne taşıyacağım.
@Fatih Coşkun
İyi güzel hoş bir program ama eksileri var.
**Dracula virüs temizleyici sadece autorunları siliyor kayıt defterine bulaşanları temizlemiyor. Dracula ile temizledikten sonra regeditte activexdebugger32 yazınca yine buluyor.
**Programı kurmak için .net framework istiyor ve bazen...
Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş Hakan. Eline ve emeğine sağlık. Hatta bunu forumun üstüne banner olarakta kullanabiliriz :D
Altınada bir slogan :
Grafikerler.Org Sizi Hayata Bağlar
:) :)
Derya Hanım
Konu başlığınız değiştirilmiştir.
Forum kuralları kapsamında konu içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan, "yardım", "lütfen yardım", "acil" gibi anlamsız başlıklarla konu açmak yasaktır.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.