bugün otorite olarak kabul edeceğim diyaneti tek din İSLAM olduğu halde "dinlerarası diyalog" çalışması yaptığı için mi otorite kabul edeceğim,
Kelime-i şehadetten "muhammederresülullah" cümlesini kaldırdığı için mi otorite kabul edeceğim,
12 yaşına kadar kuran öğrenmenin yasaklandığı ülkede...
Yetenek sınavında neler soruyorlar onu bilmiyorum o yüzden 1 yıllık kursa git veya gitme diyemem. Ancak iyi bir grafiker olmak için öncelikle programları iyi öğren. Özellikle bir derya olan Photoshop'u. Vektörel programlardın olan freehand veya Corel'de bol bol çizim yap ki elin kırılsın. Ayrıca...
temkin önemlidir bilmeyenlere araştırmak ve yanlış yorum yapmamak, bilenlere ise bilgilendirmek düşer. Gayet yararlı ve benim de kesin doğru kabul ettiğim bir bilgi. Diyanetin ise otorite olduğundan şüpheliyim.
@gokhanyeter
ne alakası var ben en iyi tasarımcılar arasında bayan elemana az rastlıyorum. Ancak neden bayan aradıkları konusuda da her firma için ayrı değerlendirmek lazım
benimde 4 gün önce kızım oldu.. ismini Zeynep Erva koydum. ikinci isim ERVA olabilir ERVA= çok güzel genç anlamında ayrıca peygamberimizin halasının ismi
firmanın ismi KARE olduğu için mi kare içine aldınız :)) şaka yapıyorum ama ben ikisini de beğenemedim. Daha iyi bir çalışma yapabileceğinizi umuyorum. saygılar
güzel anlatım..
Bende şunu eklemek istiyorum... Mesela 320 sayfalık bir iş var elimizde ben bunu 80/16 yaparım (16 sayfa 1 forma demektir) = 5 forma yapar. Sonra çıkan sayıyı (5'i) işimiz kuşe kağıda basılıyorsa 1 (bir) ile, 1. Hamura basılıyorsa 0.8 ile çarparım.
KUŞEDE 5x1= 5 mm 1.HAMURDA...
gayet hoş tebrik ediyorum.. özellikle dekubeler ve şeritler.. Tabii renklerde uyumlu..
çinko sülfat yazısını zincover'in alt sağına da koyabilirsiniz. Bir de şurup resmi galiba iyi durmuyo resim kötü gibi..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.