tasarım yaparken en çok renklere takılırım bir türlü karar veremem. İşe göre renk seçerim ama seçtiğim renkler arasında kararsız kalırım. Bunun için bende COLOR HARMONY adlı bir kitap var imdadıma yetişiyor.
Tasarım işi gerçekten zor çünkü üretmek, meydana getirmek demek ve işin en zor yanı da...
dikkat et grafiker adayısın. grafiker değil. Bunu dikkate alırsan mesafe alırsın yoksa bir süre sonra ben de herkes kadar biliyorum bu işi dersen ekmek bile bulamazsın
HOŞGELDİN
renk uzmanlığı bu olsa gerek. gerçekten çalışmalarında renkleri çok iyi kullanıyorsun. baskıda mükemmel çıkıyor bu tür renkler. ayrıca sunumunda çok akıllıca aynen bizim kitap sunumlarımız gibi. çek fotoğrafını giydir üzerine 2 yıldır kullandığım fotoğraf bile var. sürekli üzerine giydiriyorum...
@eminecik
ilgin için teşekkürler
konuyla alakası yok ama bişey soracağım. Benim diğer sitedeki (graf.....) ismim "suleymankoklu" ancak burda farklı yazdım. değiştirebiliyormuyum?
34'te 12 :) berbat bi yarışma sonrası moralim bozuldu. ama bildiklerim benim sistemimde olan fontlar. duymadığım bir sürü font var. ondan kaybettim :) yoksa...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.