Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

TürkCell Tavugu

bu nedir anlamadım ki !!! bir de tavugu yazmışsın.. yine de saol
  2. Süleyman Köklü

şimdi çizdiğim bir resim :)

niye bu kadar acele ettin anlamadım :) ama arkadaşlara katılıyorum. bembeyaz bir yüz olmuş. hasta mı bu kız? emeğine sağlık yine de
  3. Süleyman Köklü

Broken...

aaa broken gelmiş. ben de nerde kaldı bu diyordum :) Hoşgeldin ne getirdin gelirken boş mu geldin :(
  4. Süleyman Köklü

Motorola Z6

sade olsun demişler ama sen zemini sade yapmamışsın. Zemini değiştir istersen bir de bu telefonun başka açıdan resmi varsa onu dene. iyi çalışmalar
  5. Süleyman Köklü

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

tasarım yaparken en çok renklere takılırım bir türlü karar veremem. İşe göre renk seçerim ama seçtiğim renkler arasında kararsız kalırım. Bunun için bende COLOR HARMONY adlı bir kitap var imdadıma yetişiyor. Tasarım işi gerçekten zor çünkü üretmek, meydana getirmek demek ve işin en zor yanı da...
  6. Süleyman Köklü

herkeze selamlar

dikkat et grafiker adayısın. grafiker değil. Bunu dikkate alırsan mesafe alırsın yoksa bir süre sonra ben de herkes kadar biliyorum bu işi dersen ekmek bile bulamazsın HOŞGELDİN
  7. Süleyman Köklü

karşılıklı iki sayfa dergi ilanı eskizlerim...

2.ci çalışma çok hoşuma gitti. ancak alttaki kıvrım olmasa da olur mu acaba? tebrikler
  8. Süleyman Köklü

Kim Nerde Çalışıyor...

güneşli de iyi bir matbaada çalışıyorum grafik departmanında
  9. Süleyman Köklü

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

ne kadar yaşlanmışız yahu. 29
  10. Süleyman Köklü

Küp blok tasarımım...

renk uzmanlığı bu olsa gerek. gerçekten çalışmalarında renkleri çok iyi kullanıyorsun. baskıda mükemmel çıkıyor bu tür renkler. ayrıca sunumunda çok akıllıca aynen bizim kitap sunumlarımız gibi. çek fotoğrafını giydir üzerine 2 yıldır kullandığım fotoğraf bile var. sürekli üzerine giydiriyorum...
  11. Süleyman Köklü

dünyaya bir daha gelseniz isminizin ne olmasını isterdiniz???

süleyman köklü ismim ama Mustafa OSMANOĞLU olmasını isterdim...
  12. Süleyman Köklü

İletişim Konulu PSD Tasarımlar

dostum harikasın yav. bu kadar güzel işleri paylaşıyosun bravo valla. tebrikler
  13. Süleyman Köklü

bu programları biliyormusun?

@eminecik ilgin için teşekkürler konuyla alakası yok ama bişey soracağım. Benim diğer sitedeki (graf.....) ismim "suleymankoklu" ancak burda farklı yazdım. değiştirebiliyormuyum?
  14. Süleyman Köklü

Font Bilginizi test Edin...

34'te 12 :) berbat bi yarışma sonrası moralim bozuldu. ama bildiklerim benim sistemimde olan fontlar. duymadığım bir sürü font var. ondan kaybettim :) yoksa...
  15. Süleyman Köklü

özellikle baktım aslı "Utilities".. seninki de yanlış olmuş sanırım :) sen "Utulities" yazmışsın kolay gelsin
  16. Süleyman Köklü

teşekkürler anlatımın için. şirket bilg. olduğu için silemiyorum başıma iş açmayayım. iyi oldu bu anlatım sağolasın
  17. Süleyman Köklü

arkadaşlar 20 kişi bakmış bir kişi cvp yazmamış :) lütfen yani bilen varsa..
  18. Süleyman Köklü

sitemize nasıl ulaştınız ?

HAYALİN ustanın tavsiyesi ile doğru yolu buldum. saygılar
  19. Süleyman Köklü

İşte Çalışmalarım (halay ekibi için)

bence sağ alttaki güzel.
  20. Süleyman Köklü

Çanta, Kart ve Etiket çalışmalarım.

güzel olmuş gerçekten yakışmış yani. tebrikler
Yukarı Alt