Arama sonuçları

1. Abdullah Şahin

1 Nisan'a dikkat edin

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havaalanı'ında da işlerin aksamasına sebep olan Conficker solucanı, 1 Nisan'da ev kullanıcılarınıda vurabilir. Geçtiğimiz günler Atatürk Havaalanı olmak üzere birçok havaalanında bilgisayar sistemlerinin durmasına sebep olan Conficker solucanın yeni bir...
  2. Abdullah Şahin

Rapid Collector Hesabı Oluşturma

Paylaşım için teşekkürler Erkin. Gerçekten bütün üyelerimizin bilmesi gereken bir konu. Bu arada konuyu uygun yere taşıdım.
  3. Abdullah Şahin

Hoparlör (Woofer) yapımı

Elinize ve emeğinize sağlık Dilek Hanım
  4. Abdullah Şahin

5isucai.com Flash Teamplates 12 DVD ( Compressed 7 packs) : Pack 5/7 | 30 Rapidshare

Paylaşım için teşekkürler Burak. Arşive alıyorum hemen :D
  5. Abdullah Şahin

Balıkesir Genç Liderler Topluluğu'na logo

Serkan Bey Logo düşüncelerinizi iyi yada kötü tasarıma döküp burada bizimle paylaşırsanız geliştirme ölçüsünde üyelerimiz size fikirlerini söyliyecektir.
  6. Abdullah Şahin

Flash Site Editleme

Şahsen denemedim ama tahminimce açıyordur. Açmasa bile kesin bir yaması vardır.
  7. Abdullah Şahin

Cilt temizleme tekniği

Bu dersi bizimle paylaştığınız için teşekkürler Hatice hanım
  8. Abdullah Şahin

Dünya

Elinize ve emeğinize sağlık Ahmed Bey. Gerçekten güzel görünüyorlar
  9. Abdullah Şahin

Kooperatif Katalok

Canan Hanım Forum kuralları kapsamında tamamı Büyük, kalın yada renkli yazılar, Sitenin genel görünümünü bozmaktadır. Bu nedenle Kullanılması yasaktır. Lütfen kurallara uygun mesaj yazınız. Teşekkürler
  10. Abdullah Şahin

Dükkanim icin mönü....

Pelin Hanım Konunuz iş verenler bölümüne taşınacaktır.
  11. Abdullah Şahin

Logomuzu serigraf baskıya ayarlamak...!

Hazırlamış olduğunuz ders için teşekkürler Ahmed Bey
  12. Abdullah Şahin

bunlarda benim çalışmalarım hem ref hem dst

Link sağlam çalışıyor
  13. Abdullah Şahin

Kafa değiştirme

Güzel bir ders olmuş. Teşekkürler Hatice Hanım
  14. Abdullah Şahin

Flash Site Editleme

Flash edit için swf den fla ya dönüştürdüğünüz flashı açabilmek için Flash programının bir versiyonunu yüklemeniz lazım. Mümkünse en son versiyonlarından birini yükleyiniz.
  15. Abdullah Şahin

Program Ekle-Kaldır İle Kalkmayan Programların Silinmesi

Bazen bir programı silmek istediğinizde programın klasörünü Program Files dan silersiniz. Bu durumda Denetim Masası / Program Ekle-Kaldır dan o programı kaldırmaya çalıştığınızda program kalkmaz. Bunun için yardımcı bir programı kullanarak kaldırırsınız. Yok ben program kullanmadan...
  16. Abdullah Şahin

Antivirüs testi , Antivirüs Programınızı Test Edin

@Alper Yediyıldız Alper Bey windows işletim sistemi kullanıyorsanız mutlaka ücretli yada ücretsiz bir antivirüs programı yükleyiniz. Düzgün ve güvenilir bir antivirüs programı kullanırsanız bilgisayarınız zarar görmeyecektir. Antivirüs programlarının son güncellemeleri ile birlikte artık...
  17. Abdullah Şahin

Antivirüs testi , Antivirüs Programınızı Test Edin

Antivirüs programınız ne kadar güvenli , sizi ne kadar koruyor.Öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki basit testi uygulayabilirsiniz. Öncelikle aşağıdaki yazılı olan satırı bilgisayarınızda yeni bir metin belgesi açarak içine yapıştırın, kaydedin ve kapatın... Bazı virüs programları bu aşamada...
  18. Abdullah Şahin

Pusula

Elinize ve emeğinize sağlık Ahmed Bey
  19. Abdullah Şahin

Renkli metin efekti

Ders için teşekkürler Hatice Hanım
  20. Abdullah Şahin

Tavuskuşu

Gerçekten çok hoş gözüküyor
Yukarı Alt