Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havaalanı'ında da işlerin aksamasına sebep olan Conficker solucanı, 1 Nisan'da ev kullanıcılarınıda vurabilir.
Geçtiğimiz günler Atatürk Havaalanı olmak üzere birçok havaalanında bilgisayar sistemlerinin durmasına sebep olan Conficker solucanın yeni bir...
Serkan Bey
Logo düşüncelerinizi iyi yada kötü tasarıma döküp burada bizimle paylaşırsanız geliştirme ölçüsünde üyelerimiz size fikirlerini söyliyecektir.
Canan Hanım
Forum kuralları kapsamında tamamı Büyük, kalın yada renkli yazılar, Sitenin genel görünümünü bozmaktadır. Bu nedenle Kullanılması yasaktır.
Lütfen kurallara uygun mesaj yazınız.
Teşekkürler
Flash edit için swf den fla ya dönüştürdüğünüz flashı açabilmek için Flash programının bir versiyonunu yüklemeniz lazım. Mümkünse en son versiyonlarından birini yükleyiniz.
Bazen bir programı silmek istediğinizde programın klasörünü Program Files dan silersiniz.
Bu durumda Denetim Masası / Program Ekle-Kaldır dan o programı kaldırmaya çalıştığınızda program kalkmaz.
Bunun için yardımcı bir programı kullanarak kaldırırsınız.
Yok ben program kullanmadan...
@Alper Yediyıldız
Alper Bey
windows işletim sistemi kullanıyorsanız mutlaka ücretli yada ücretsiz bir antivirüs programı yükleyiniz. Düzgün ve güvenilir bir antivirüs programı kullanırsanız bilgisayarınız zarar görmeyecektir. Antivirüs programlarının son güncellemeleri ile birlikte artık...
Antivirüs programınız ne kadar güvenli , sizi ne kadar koruyor.Öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki basit testi uygulayabilirsiniz.
Öncelikle aşağıdaki yazılı olan satırı bilgisayarınızda yeni bir metin belgesi açarak içine yapıştırın, kaydedin ve kapatın...
Bazı virüs programları bu aşamada...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.