@Semih Altan
Merhabalar Semih Bey
Host firmanızın tanıtımını , hizmetlerinizi ve diğer bilgilerinizi aşağıdaki adrese yazabilirsinizi
https://www.grafikerler.org/webmaster-genel-konular-sorunlar-yardim-sorular/6862-hosting-sirketleri.html
Teşekkürler
Sayın üyelerimiz forum kuralları kapsamında tamamı Büyük, kalın yada renkli yazılar, Sitenin genel görünümünü bozmaktadır. Bu nedenle Kullanılması yasaktır. Lütfen kurallar kapsamında mesaj yazalım.
Teşekkürler.
Grafikerler.Org Ailesine hoşgeldiniz Lale Hanım. Aile diyorum çünkü biz burda bir aile gibiyiz artık. Umarım kalıcı ve aktif olursunuz ve kendinizi geliştirmek adına forumumuzdan devamlı faydalanırsınız.
Burak Şekercioğlunun yazmış olduğu yazıdır.Orjinal hali ile paylaşıyorum.
--------------------------------------------------------------------------------------
Uzun bir aradan sonra fikir yine geldi ve DW ile FLV videoları nasıl oynatabilirim, güzel güzel video içerik sayfaları nasıl...
Bilgi-işlem konusunda kendisinden zaman zaman faydalandığım sayın Burak Şekercioğlu'nun kimlik fotokopisi ve tehlikeleri ile igili olarak yazmış olduğu yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum.
---------------------------------------------------------
Bildiğiniz gibi artık her kurumda işlem...
@Samet Abi
Samet Bey
Lütfen forum kuralları kapsamında mesaj yazalım . Forum kurallarına göre Sitede lisanslı program, crack/seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır.
Teşekkürler
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.