Arama sonuçları

1. Abdullah Şahin

Megapack 2

Kurbağalı olan hoşuma gitti.Hemen indiyiyorum. Teşekkürler Erkin
  2. Abdullah Şahin

"Seni Seviyorum"'un FarkLı diLLerdeki söyLemLeri

Ne kadar farklı dilde söylersek söyleyelim en güzeli içten söylenenidir. Ve de en güzeli bir insana "Seni Seviyorum " diyebilmektir.
  3. Abdullah Şahin

Ölüm Fermanı Yazıldı

İnanılması güç ama 8 yıllık tarayıcı hala yoğun olarak kullanılıyor. Ama birileri buna dur demeye kararlı. Tam 8 yıl önce çıkmış olan Internet Explorer 6'nın hala piyasada olmasından artık iyiden iyiye rahatsız olmaya başlayan internet kullanıcıları, .net'in de desteğiyle başlattıkları bir...
  4. Abdullah Şahin

"sokak ressamları"

@Yaşar Karadeniz Sizi Yoğun iş temposundan biraz uzaklaştırıp tebessüm ettirebildi isek ne mutlu bize :D
  5. Abdullah Şahin

103 adet vısta wallpaper 1024*768

Paylaşım için teşekkürler Yaşar Bey.
  6. Abdullah Şahin

Indesign de Dergi

Mehmet Bey. Bu dergi çıkarma işini profesyonel kişilere emanet etmek isterseniz aşağıda adresini vereceğim linki inceleyiniz ve yetkili kişi ile iletişime geçiniz. Teşekkürler https://www.grafikerler.org/hgh/
  7. Abdullah Şahin

"Acil Yardım" InDesign Klavye Kısayol Sorunu

Akif Bey Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz, service pack kaç ve hangi güncelleştirmeleri yaptınız öğrenebilirmiyim. Normal koşullarda windows güncellemeleri yüklemiş olduğunuz programların dosyalarının bulunduğu Program Files dizinine dokunmaz. Kayıt defterinde (registry) gerekli...
  8. Abdullah Şahin

"sokak ressamları"

Olsun fazladan eklememizin bir zararı yok :D
  9. Abdullah Şahin

Bu robot taş-kağıt-makas oynuyor!

Her seferinde robat kazanmasın şimdi. :D Bizim hareketleri önceden hesaplayıp ona göre yaparsa iş kötü :D
  10. Abdullah Şahin

Grafiker Evlenmeye Kalkınca

Allah mesut etsin.
  11. Abdullah Şahin

"sokak ressamları"

Gerçekten güzel resimler. TEşekkürler Dilek Hanım. Bunlarda benden :D
  12. Abdullah Şahin

Gelin-Damat Fotoğrafları Montajlık

Eline ve emeğine sağlık. İndirmeye başladım :D
  13. Abdullah Şahin

Rekor Katılımla Gerçekleşen 1. Ankara Üyeler Buluşması Fotoğrafları

@Erkin KARATAŞ Evet bende şaşırdım katılımın az olmasına :) Gerçekten güzel vakit geçirdik. Sanki uzun zamandır tanışıyormuşuzda toplanmış gibi bir hava vardı. Sıcak bir ortamdı. Buluşma gününü Cumartesi yaptığımda uygun olmaz Pazar olsun diyen bir üyemiz çıkmadığı için pazara almadım. Ama...
  14. Abdullah Şahin

Karışık Clip-Art'lar

Teşekkürler Yaşar Bey.
  15. Abdullah Şahin

Ömer Bey'e ve Serkan Bey'e yorumları için teşekkür ediyorum. Yoğun hava şartlarından ve ilk olmasından dolayı katılımın az olduğunu düşünmekteyim. Bundan sonraki organizasyonda katılımın artacağına can-ı gönülden inanıyorum. Sanalda başlayan dostluklarımızı gerçek ortama taşımaktan ayrıca...
  16. Abdullah Şahin

@Yaşar Karadeniz Hayır Yaşar Bey. Gerçek katılım bu kadar. Toplamda 8 kişi falan bekliyorduk ama olmadı .3 kişi ilede güzel vakit geçirdik. @oktaydoganer Teşekkürler Oktay Bey. Dediğiniz gibi forumun Ankara ekibinin gerçekleştirmeyi hedeflediği projeler üzerinde konuşma ve tartışma imkanı...
  17. Abdullah Şahin

Envelope Tools (Resimli Anlatım)

Elinize sağlık
  18. Abdullah Şahin

Sütun Hizalama Düzeni (Resimli Anlatım)

Yine güzel bir ders. Derslere dur durak vermeden devam ediyosunuz. Teşekkürler
  19. Abdullah Şahin

Photoshop Paket v1.0

Eline ve emeğine sağlık Erkin.
Yukarı Alt