İnanılması güç ama 8 yıllık tarayıcı hala yoğun olarak kullanılıyor. Ama birileri buna dur demeye kararlı.
Tam 8 yıl önce çıkmış olan Internet Explorer 6'nın hala piyasada olmasından artık iyiden iyiye rahatsız olmaya başlayan internet kullanıcıları, .net'in de desteğiyle başlattıkları bir...
Mehmet Bey.
Bu dergi çıkarma işini profesyonel kişilere emanet etmek isterseniz aşağıda adresini vereceğim linki inceleyiniz ve yetkili kişi ile iletişime geçiniz.
Teşekkürler
https://www.grafikerler.org/hgh/
Akif Bey
Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz, service pack kaç ve hangi güncelleştirmeleri yaptınız öğrenebilirmiyim. Normal koşullarda windows güncellemeleri yüklemiş olduğunuz programların dosyalarının bulunduğu Program Files dizinine dokunmaz. Kayıt defterinde (registry) gerekli...
@Erkin KARATAŞ
Evet bende şaşırdım katılımın az olmasına :) Gerçekten güzel vakit geçirdik. Sanki uzun zamandır tanışıyormuşuzda toplanmış gibi bir hava vardı. Sıcak bir ortamdı. Buluşma gününü Cumartesi yaptığımda uygun olmaz Pazar olsun diyen bir üyemiz çıkmadığı için pazara almadım. Ama...
Ömer Bey'e ve Serkan Bey'e yorumları için teşekkür ediyorum. Yoğun hava şartlarından ve ilk olmasından dolayı katılımın az olduğunu düşünmekteyim. Bundan sonraki organizasyonda katılımın artacağına can-ı gönülden inanıyorum. Sanalda başlayan dostluklarımızı gerçek ortama taşımaktan ayrıca...
@Yaşar Karadeniz
Hayır Yaşar Bey. Gerçek katılım bu kadar. Toplamda 8 kişi falan bekliyorduk ama olmadı .3 kişi ilede güzel vakit geçirdik.
@oktaydoganer
Teşekkürler Oktay Bey. Dediğiniz gibi forumun Ankara ekibinin gerçekleştirmeyi hedeflediği projeler üzerinde konuşma ve tartışma imkanı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.