3d max çalışmaları orijinal resim içerisine gitmiyo bence tamamını çalışsanız daha iyi olrdu diye düşünüyorum çalışma zemine oturmamış golgeler yok platform resme göre çok büyük kaykaycı çocuk ise çok küçük kalmış ve ayrıntılardan yoksun daha detaylı bir çizim yapmanız dileğiyle paylaşımınız...
çalışmalarınızın hepsini tek tek inceledim yüklediğiniz resimler hakkında açıklama yaparsanız daha anlaşılır ve yoruma açık olur diye düşünüyorum paylaşım için teşekkürler
arkadaşlar sizin konunuza biraz yabancımıdır yoksa ilgi alanınızdamıdır bilmiyorum ancak bilgisi olan arkadaşlardan bi ricada bulunmak istiyorum
troktaj desen programları bu programların isimleri hakkında bana bilgi vericek arkadaşım varsa lütfen cevaplaya bilirmi
triko desen hakkında shima...
arka plan konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum ewet belki bodrumla radyolarınızı isim olarak bütünlüyo olabilir ancak radyo müzik tarzlarını bakarsak gün batımı , bodrum kalesi ve gramafon tamamen nostaljik bir hava katmış buna göre nostaljik bi radyo için harika bişey olurdu ancak bu tarza...
gayet başarılısınız bu başarınızı forumda dersler anlatarak paylaşmanız bu işle ilgilenen arkadaşlarımız içinde çok faydalı olur şimdiden teşekkürler ilerde yapıcağınız paylaşımlar için..
bu arada sölemede geçemicem lastikler üzerinde biraz daha çalışırsanız çok daha iyi çalışmalar yaparsınız...
web tasarımı yapan arkadaşların işine yarayacağını düşünüyorum umarım faydalı olur herkese iyi çalışmalar dilerim
NOT : sayfadaki tasarım alıntıdır sadece ders için kullanılmıştır
öncelikle forumumuza hoş geldiniz diyorum ve lütfen forum kurallarını gözden geçirin renkli yazı yazmak forum kurallarına aykırıdır kurallara uyalım :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.