ilk mesajdan son mesaja gelene kadar kime hoş geldin diyeceğimi unuttum :D
lütfen herkes değişik konuları kendi topiğinde açsın arkadaşlar bölece sorunlarımızı daha kolay çözebiliriz...
steqanos hoş geldin arkadaşım
@gosarias
ewet insanlar buraya kendilerini geliştirmek ve sizin gibi üstadlarının kendilerine yol göstermesi için geliyolar siz o çalışmanın neden çöp olduğunu söylemeyip sadece çöp derseniz o kişiye hiç bi şekilde katkı sağlamış olmazsınız ayrıca yaptığınız da bir yorum olmaktan çıkıp...
özellikleri sanırım 8 punto yazmışsınız bu gözü biraz yora bilir ancak renk seçiminiz gayet dinlendirici ve oş olmul o yazılarıda adresle aynı puntoda yazarsanız daha güzel olurdu diye düşünüyorum genel olarak güzel bi çalışma elinize sağlık
ben hayatımdaki her şeyin bi anlamı olduğunu düşünüyorum sırf çevremdeki arkadaşlarım yakıştırıyo diye biriyle çıktım ve sonuç olarak iki yıl sora onun isteği üzerine ayrıldık ve hayatım tamamen değişti keşke olmasydı dedim tabi ama bu gün bu mesleği icra ediyorsam sebebide odur şimdi iyiki...
çok fazla photoshop kullanmam ama bildiğim bir yöntemi anlatayım umarım işinize yarar
resminizi photoshopta açın ve layer yaptıktan sora aşağıdaki işlemi uygulayın
izmirdeki arkadaşlardan bir kısmı bu hikayeyi ömer köroğlunun anlatımıyla dinlemiş olabilirler gerçekten çok güzel bi hikaye kaç defa dinlediğimi hatırlamıyorumve her dinlediğimde aynı güzellikte gelen bişey bu paylaşım için çok teşekkürler exorcims
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.