Arama sonuçları

1. sebograph

Cobra Deseni

@ilknuryazici
  2. sebograph

Cobra Deseni

ek derken herhangi bi resim göremedim açıkcası konunuzu düzeltirseniz elinde bu tür desenler olan arkadaşlar yardımcı olacaktır
  3. sebograph

4mt. Turkcell Tavuk

altın yumurtlayan tavuk espirisi buda kampanya yumurtlayan cinsten :) tasarımınız gerçekten hoş tebrik ederim başarılarınızın ve paylaşımlarınızın devamını dilerim
  4. sebograph

Merhaba Arkadaşlar

ilk mesajdan son mesaja gelene kadar kime hoş geldin diyeceğimi unuttum :D lütfen herkes değişik konuları kendi topiğinde açsın arkadaşlar bölece sorunlarımızı daha kolay çözebiliriz... steqanos hoş geldin arkadaşım
  5. sebograph

Hangi Cep Telefonunu İstiyorum ?

sanki şöle hafif yan çevirip çekseydiniz daha hoş olurdu gibime geliyo elinize sağlık güzel çalışma olmuş
  6. sebograph

laptop alıcam,önerilerinizi bekliyorum

kingston bu işlerde çok iyi diye biliyorum ama hiç kullanmadım ben kullanan arkadaşlarım var ve hiç şikayetleri olmadı isterseniz sizde bi araştırın
  7. sebograph

Avea silindir çalışması

gayet başarılı olmuş elinize sağlık
  8. sebograph

coreldraw otomatik takvim macrosu

sanırım ders yeterince çıklayıcı olmadı bu eklediklerimle daha kullanışlı hale geleceğini düşünüyorum umarım faydalı olur
  9. sebograph

Grafitti Fontlar (Çılgınlar İçin)

gerçektende güzel fontlarmış teşekkürler
  10. sebograph

@eminecik macroya türkçe takvim ekleyebiliyorsunuz :) yukarda nasıl ekleneceği konusunda küçük bi not düştüm
  11. sebograph

corelde takvim yapmak en çok uğraştığımız işlerden biri corel draw da bunu düşünerek işimizi çok kolaylaştıracak bir macro yapmış güle güle kullanın
  12. sebograph

Grafik Çalışmalarım-C3S4R3T

@gosarias ewet insanlar buraya kendilerini geliştirmek ve sizin gibi üstadlarının kendilerine yol göstermesi için geliyolar siz o çalışmanın neden çöp olduğunu söylemeyip sadece çöp derseniz o kişiye hiç bi şekilde katkı sağlamış olmazsınız ayrıca yaptığınız da bir yorum olmaktan çıkıp...
  13. sebograph

Bana da yer açın 8)

burda herkese yer var yahu yermi arıyon :D hoş geldin
  14. sebograph

Katalog çalışması

özellikleri sanırım 8 punto yazmışsınız bu gözü biraz yora bilir ancak renk seçiminiz gayet dinlendirici ve oş olmul o yazılarıda adresle aynı puntoda yazarsanız daha güzel olurdu diye düşünüyorum genel olarak güzel bi çalışma elinize sağlık
  15. sebograph

Yoğun Katılım Bekliyorum..

ben hayatımdaki her şeyin bi anlamı olduğunu düşünüyorum sırf çevremdeki arkadaşlarım yakıştırıyo diye biriyle çıktım ve sonuç olarak iki yıl sora onun isteği üzerine ayrıldık ve hayatım tamamen değişti keşke olmasydı dedim tabi ama bu gün bu mesleği icra ediyorsam sebebide odur şimdi iyiki...
  16. sebograph

Telefonlara devam, Samsung L760

reklam yasak :D:D hoş olmuş elinize sağlık
  17. sebograph

saç dekupe. soru?

çok fazla photoshop kullanmam ama bildiğim bir yöntemi anlatayım umarım işinize yarar resminizi photoshopta açın ve layer yaptıktan sora aşağıdaki işlemi uygulayın
  18. sebograph

Sevdiğinizi Söyleyerek Kaybedin...

izmirdeki arkadaşlardan bir kısmı bu hikayeyi ömer köroğlunun anlatımıyla dinlemiş olabilirler gerçekten çok güzel bi hikaye kaç defa dinlediğimi hatırlamıyorumve her dinlediğimde aynı güzellikte gelen bişey bu paylaşım için çok teşekkürler exorcims
  19. sebograph

coreldraw kpt filtreleri 1

bu filtreler corelin bütün versiyonlarında çalışmaktadır arkadaşlar
  20. sebograph

herkese merhaba :)

hoş geldiniz sizi cafe orga alalım :D
Yukarı Alt