@Yasin Kaya
ağa ben onları hergün sabah işe gelir gelmez ana avrad dümdüz ediyorum şerefsizler yüzünden içecek ne sigara ne de kahve kaldı diğer yaptıklarıda zaten ortada :) yorumların için teşekkürler :)
@ilkay özkan
ilkay hanım mesajı tanlış anlamış anlaşılan ulu önderimize kardeşimizin bir şey söylediği yok... Burada kasıt ortadoğunun durumu evet ortadoğu osmanlıyı özlüyor... Lütfen biraz daha dikkatli bakarak anlmaya çalışın
sabah sabah canım acıdı ve hırsımdan klavyenin kafasını gözünü patlattım. Açıkçası gözlerim dolu doluy benden istenileni yaptım güzel çirkin iyi kötü olmuş yorumundan ziyade, LÜTFEN ses"siz" olun filistin ölüyor...
allah razı olsun (yasin kardeş dişkkate alacağım ama sızıntı hususunda demekki yıllara dayanan okur olma telaşesi bende sirayet etmiş) herkese yorumlarından ötürü teşekkür ederim :)
kardeş bir AGD'li olarak sana tek sözüm maşallah ammmaaa bak anadolu gençlik dergisinin kurumsal fontu DINBEK bence sen onu kullan birde renk noktasında... yada sen bana özelden ulaşsana ben sana yardımcı olayım bana farz oldu :)
gövdeden ayrılan sürüyü kurt kapar misali hakikaten neden biz grafik tasarımcıların bir koordinasyon merkezi yok ben bunu anlayabilmiş değilim. Biz eğer birlik olursak ve toplu davranırsak arkadaşlarımıza iş ve hukuki noktada yardım sağlayacak bir oluşumun içerisinde bulunursak herşey daha net...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.