Arama sonuçları

1. Fatih Can

Hazırladığım bir kaç dergi sayfası :)

@Çiğdem Atalay teşekkür ederim :)
  2. Fatih Can

@Yasin Kaya ağa ben onları hergün sabah işe gelir gelmez ana avrad dümdüz ediyorum şerefsizler yüzünden içecek ne sigara ne de kahve kaldı diğer yaptıklarıda zaten ortada :) yorumların için teşekkürler :)
  3. Fatih Can

Yorumsuz... Sadece İSYAN ediyorum...

@ilkay özkan ilkay hanım mesajı tanlış anlamış anlaşılan ulu önderimize kardeşimizin bir şey söylediği yok... Burada kasıt ortadoğunun durumu evet ortadoğu osmanlıyı özlüyor... Lütfen biraz daha dikkatli bakarak anlmaya çalışın
  4. Fatih Can

Ben Filistinli Çocuk

Zafere dek İntifada... Zafer İnitfada... Allah Var Problem Yok !
  5. Fatih Can

"Onlar yeryüzünde fitne ve fesat çıkardıkları halde; biz sadece adaleti sağlayıcılarız" derler...
  6. Fatih Can

sabah sabah canım acıdı ve hırsımdan klavyenin kafasını gözünü patlattım. Açıkçası gözlerim dolu doluy benden istenileni yaptım güzel çirkin iyi kötü olmuş yorumundan ziyade, LÜTFEN ses"siz" olun filistin ölüyor...
  7. Fatih Can

Pharmasol Afiş

10 dakikadır bakıyorum göremedim :) bendemi acaba arıza :)
  8. Fatih Can

Döner Dükkanim icin mönü tasarim yardim edebilirmisiniz?

@Baris Demirtas kardeş bana özleden ulaş babamın hayrına sana yardımcı olayım karşılık olarakta "dua" isterim :)
  9. Fatih Can

Lübnan Uluslararası İslam Konferansı Afişi

sağolun arkadaşlar
  10. Fatih Can

allah razı olsun (yasin kardeş dişkkate alacağım ama sızıntı hususunda demekki yıllara dayanan okur olma telaşesi bende sirayet etmiş) herkese yorumlarından ötürü teşekkür ederim :)
  11. Fatih Can

@funda demirkaya estağfirullah ne demek elimden geldiğince
  12. Fatih Can

[Devam Ediyor] Afiş çalışmam

@Emrah Bay eyvallah kardeş sen beni msne eklesene hel ben sana bi kaç tüyo verem :) iletisimadresi@vermekyasaktir.com
  13. Fatih Can

[Devam Ediyor] Afiş çalışmam

kardeş bir AGD'li olarak sana tek sözüm maşallah ammmaaa bak anadolu gençlik dergisinin kurumsal fontu DINBEK bence sen onu kullan birde renk noktasında... yada sen bana özelden ulaşsana ben sana yardımcı olayım bana farz oldu :)
  14. Fatih Can

@Dilek Doğrusöz teşekkür ederim
  15. Fatih Can

@Orhan Alma Eyvallah gözüm :) İyi gören göz iyi "göz"dür. Bakışın güzel işte aslında pekde bir şey yok :)
  16. Fatih Can

Grafikerlerin uğradığı haksızlıklar.

gövdeden ayrılan sürüyü kurt kapar misali hakikaten neden biz grafik tasarımcıların bir koordinasyon merkezi yok ben bunu anlayabilmiş değilim. Biz eğer birlik olursak ve toplu davranırsak arkadaşlarımıza iş ve hukuki noktada yardım sağlayacak bir oluşumun içerisinde bulunursak herşey daha net...
  17. Fatih Can

evet ismail kardeşim 100 de yüz bana ait...
  18. Fatih Can

birde film afişi

19. Fatih Can

Evet arkadaşlar benden bir afiş çalışması, sadece yorumlarınız almak istiyorum bir Türk gözüyle :) yada bu
Yukarı Alt