sayın hocam zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence 3sü sonra 1ncisi sonrada 2ncisi... :) Üç hakikaten çok light ve oturaklı kalmış ikisi arasında birincisi çok klasik geldi bana ama sizin gibi bir usta döktürmüş yine nedemeli... Bana hepside uyar :)
Evet arkadaşlar uzunca bir süre maalesef sitemizden ayrı kaldım... :( Çünkü ağır çaplı bir trafik kazası geçirdim ve bu gece (06.12.2008 Tarihli) onaylanan bir Katalog kapağını sizlerle paylaşmak istedim...
kıtmetli yorumlarınızı esirgemeyin millet :)
defneciğim ( ciğim dedim diye kızma sakın ) :) çalışmanı renk açısından sıcak bir renk ama biraz düğün fotoğrafçısı havası var bence tam imaj kullansaydın yukarıdan aşağıya doğru degrede geçişli daha tatlı olurdu bence ve font tercihini biraz daha light kullansan daha iyi olur zannımca ama genel...
Evet arkadaşlar bir tasarım daha. Kendi ajansım için bölgesel bir dergi reklam çalışması, hazırlık sürecinde 3 image ve fontlardan yardım aldım images www.compfight.com'dan yazı fontları ise FRUTIGER ailesinden... Beğeninize ve ilginize saygıyla :)
Vay be ETKİLEYECİ yazmışım :)...
@Ataman
:) :) Ya hu akşam akşam hiç güleceğim yoktu :) Illsutrator veya Corel yok aralarında bir fark misalen bu programları arabalara benzetecek olursam biri mercedes biri bmw... Aynı amaç aynı lüksler ama kullanıcılar farklı. Ben yaklaşık 10 senedir Corel kullanıyorum ve hemen hemen 3 senedir...
Aslında basit bir çalışma ama hem okunduğu zaman akılda kalsın hemde vereceğim mesaj çeşitli figürler içerisinde boğulmasın diye tipografik bir çalışma denedim ve beğenildi bakalım siz ne düşüneceksiniz.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.