Arama sonuçları

1. Fatih Can

İşte Son İncim... (Trafik kazasından sonra ilk çalışmam :) )

bu arada HITOUCH yazısı Laklı :) Unutmadan ekleyeyim diğer kalan kısımlar sıvama ve mat selefonlu bir çalışma :)
  2. Fatih Can

Hazırladığım bir kaç dergi sayfası :)

Kimseler bakmamış bile :)
  3. Fatih Can

Sürücü Kursu İçin 3 Farklı Kartvizit

sayın hocam zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence 3sü sonra 1ncisi sonrada 2ncisi... :) Üç hakikaten çok light ve oturaklı kalmış ikisi arasında birincisi çok klasik geldi bana ama sizin gibi bir usta döktürmüş yine nedemeli... Bana hepside uyar :)
  4. Fatih Can

İşte Son İncim... (Trafik kazasından sonra ilk çalışmam :) )

Evet arkadaşlar uzunca bir süre maalesef sitemizden ayrı kaldım... :( Çünkü ağır çaplı bir trafik kazası geçirdim ve bu gece (06.12.2008 Tarihli) onaylanan bir Katalog kapağını sizlerle paylaşmak istedim... kıtmetli yorumlarınızı esirgemeyin millet :)
  5. Fatih Can

Yeni Tasarımlarım....

Bir dergi için reklam sayfası
  6. Fatih Can

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

@aysgl hahahaha baannem gibi dedin he :) tam tamına 100 senden 75 yıl eksik yaştayım :D:D:D:D
  7. Fatih Can

bu da benden olsun bakalım merhaba :) bu arada

@Burak Tunahan sağolasın kurban, teşekkür ederim bende aranıza katılmaktan m utlu umutluyum :D
  8. Fatih Can

Er&Ay Dergi Reklamı...

defneciğim ( ciğim dedim diye kızma sakın ) :) çalışmanı renk açısından sıcak bir renk ama biraz düğün fotoğrafçısı havası var bence tam imaj kullansaydın yukarıdan aşağıya doğru degrede geçişli daha tatlı olurdu bence ve font tercihini biraz daha light kullansan daha iyi olur zannımca ama genel...
  9. Fatih Can

Merhaba

Welcome yeğenim hoş gelmişsin... Desene sende düştün bu "ağ"a :) hayırlı uğurlu olsun çekirge :)
  10. Fatih Can

A4 Dergi Reklamı (kendi ajansım için)

Evet arkadaşlar bir tasarım daha. Kendi ajansım için bölgesel bir dergi reklam çalışması, hazırlık sürecinde 3 image ve fontlardan yardım aldım images www.compfight.com'dan yazı fontları ise FRUTIGER ailesinden... Beğeninize ve ilginize saygıyla :) Vay be ETKİLEYECİ yazmışım :)...
  11. Fatih Can

corel drawın photoshopa göre üstünlükleri neler

@Ataman :) :) Ya hu akşam akşam hiç güleceğim yoktu :) Illsutrator veya Corel yok aralarında bir fark misalen bu programları arabalara benzetecek olursam biri mercedes biri bmw... Aynı amaç aynı lüksler ama kullanıcılar farklı. Ben yaklaşık 10 senedir Corel kullanıyorum ve hemen hemen 3 senedir...
  12. Fatih Can

Bir çalışmada benden olsun

evet tavsiyeni dikkate alacağım :)
  13. Fatih Can

Bir çalışmada benden olsun

Aslında basit bir çalışma ama hem okunduğu zaman akılda kalsın hemde vereceğim mesaj çeşitli figürler içerisinde boğulmasın diye tipografik bir çalışma denedim ve beğenildi bakalım siz ne düşüneceksiniz.
  14. Fatih Can

Yorumlarınız için teşekkür ederim hmm bu arada yazı fontunu merak eden arkadaşlar için düz yazı fontu DINBEK TR de diğerini bende bilmiyorum :)
  15. Fatih Can

ahada ben deldiiiim

Allah + Tanrı + Rab :) Razı olsun...
  16. Fatih Can

ahada ben deldiiiim

selamların en güzidesi ile selam... Ahada ben geldim arkadaşlar hayırlısı bakalım :)
  17. Fatih Can

evet bu da benden olsun bakalım basit bir kartvizit çalışması biraz önce müşterim hem logo hemde tasarım istedi işte sonuç :)
Yukarı Alt