@Hasan Güner
Estağfirullah güzel kardeşim :) renk noktasında ki uygulaman çok hoş lakin çanakkale savşlarında kan dökülmesinden dolayı birde eski kitaptaki renk scalasına yakın bi tonaj olmasından dolayı kırmızıda karar kıldım :) bu hususta tavsiyenden dolayı sağolasın çalışmaya ayrı hava...
Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederek hemen ufak çapta bir kaç şeyi yazayım :) birincisi kabe-i muazzamanın o tarafındaki beyazlık maalesef mecburen bıraktığım bir beyazlık ( hologramlı sticker o kısma yapışacak ) + orada suud hükümetinin maalesef kocaman bir vinç resmi vardı kaldıramadım...
@Abdullah Şahin
Ya Abdullah'cığım sen meraklanma Allah sana torununda bu kartları kullanmayı nasip etsin :) Hehe zoruna gider şimdi senin daha bıcırık büyümeden evlendirme fikri :)
Uzun bir aradan sonra benden bir çalışma daha... Daha önceden basılan bir kitabın yeni revize edilen kapak çalışması. 135x210 mm ebadında, PF Index, PF DIN ve Myriad Pro. font ailelerin kullanıldığı çalışma Photoshop ta çeşitli manüpüle ve kolaj teknikleri kullanılarak oluşturulan imajlardan...
Çalışmalarımda bana fikir verecek, müdahele edip bir sürü zaman ve emeği heba etmeyecek, hakkımı verip beni mağdur etmeyecek, "Güncel iş verenim gibi UYUZ etmeyecek" iş ve insan hukukuna saygılı iş verenlerin dikkatine...
İSTANBUL DIŞI İL ve BÖLGELERDE ÇALIŞABİLİRİM
AŞAĞIDA CV ÖRNEĞİ...
Evet şu anda basımda olan bir kitap kapağını sizinle paylaşmak istedim acizane karaladım çizdim ve derken ahanda bu çıktı :D:D:D
Burası Ön taraf
Burası Arka taraf
mehmet bey kızmassanız ben bir eleştiride bulunacağım. Kullandığınız materyal ve çalışma şekli daha önceden TRKCLL reklamlarında kullanılanlara benziyor. Backgraound ve typho. Bu hususta benzer çalışmalar içerisinde en mükemmeli diyebiliriz, ama acaba kendimiz daha farklı nuanslar içeren bir...
Bence olmamış. AKP nin kurumsal kitapçığını sitesinden indirip tasarım uygulama ile alakalı materyalleri incelemelisin font, renk, şerit ve diğerleri sadece anımsatmış be arkadaşım kızma ama lütfen biraz daha dikket... Saygı sevgi ve muhabbetlerimle.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.