önceliklen teşekkür ederim yorumlarınıza ismail ve dilek . bi atölyem yok sabit kalmayı sevmiyorum bu yüzden sabit bi yerde çizim yapmak beni sıkıyor. genelde rahat olabileceğim doğa ve dağlarda çizim yapıyorum sakin ve yalnız. bi dönem eğitim verdim geneli özel dersti . yaşadığım şehir...
com uzan tılı istemiyorsan BETA olması da sorun deilse bana 4 dakka 12 saniye ver siten hazır 5 bölüm HTML serbest 154 bölüme kadar ayarlanabilir ve bi çok içerik. örnek : sanathane.azbuz.com
Resimdeki hata ışıklar evet ama sorun yaya konumundaki kadının hangi ışığa göre karşıya gecebileceği. kadının istikametindeki ışık ters tarafa bakıyor.
hehehe doğru ya :) e çizer olarak ona pek dikkat etmedim :)
teşekkürr nu arada o en altda şapkalı olan benim :) yani fotom :) e resmin özelliği anlatımdır arkadaşım bi nevi dışa vuruş... SÖZ UÇAR GİDER RESİM ÇİZDİĞİN YERDE KALIR..
Teşekkür ederim HOŞBULDUM. çizimlerimi paylaşmamın sebebi eğitici olmak zaten arkadaş. sen yada siz soru şeklinde sorun ben bilgim dahilinde cevaplim. saygılar
Önceliklen ilgi ve alakanız için teşekkür ederim arkadaşlar. pc"mde olan cizimlerimin bazılarını ekledim zaman buldukca detaylı bi şekilde ötekilerinide eklerim. evet sadece karakalem deil tabiki. yağlı boya pek çalışmam bunun nedeni biraz dağınık oluşumdandır yani odamın her tarafını boya etmek...
Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 770x578 büyüklüğü 91KB.
Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 770x578 büyüklüğü 91KB...
Merhaba ben YILDIRAY YILDIRIM .Burada yeni ve eski çizimlerimi sizinlen paylaşıp gerek yorum gerekse yeni başlayanlar için bilgilerimi aktaracağım umarım herşey güzelce paylaşılıp verimli olurum . saygılarımlan
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.