Arama sonuçları

1. E

Ilustratorde yazı alanı

yazı yazma işlemin bittikten sonra esc tuşunu tıklaman yeterli
  2. E

inşaat firması için logo tasarımım

çok hoş bir çalışma :clap2: bende aynı yorumu yapcam inşaat yazısının rengi ekstra bi maliyet olur
  3. E

Ethica Hastanesi afiş çalışması

arkadaşlara katiliyorum çalışman çok güzel olmuş lakin 2 aynı fotografı tekrarlaman hoş olmamış başka fotograflar kullansan yerine iyi olur bence 1 fotografı tekrarlamak çalışmada hoş durmuyor bide hakan beyin dediği gibi fotografların kenarlarına cerceve uygulamayı düşünsen fena olmaz sönük...
  4. E

font istek acil

eminim önceden bun bnzer gördüm böyle fon ama yukardeki nakışlı olduğu için bazı yerlerini nakışa ayarlıyorlae ama aşağıdakı baskı hangisi tam orjinal font bilmiyorum ama buna benzer font lazım bana kot pantolan için
  5. E

font istek acil

merhaba arkadaşlar sizden yardım istiyorum resimdeki fontuları arıyorum ama bulamıyorum sizin font arşivlerinizde varsa yardım edermisiniz bana lütfen
  6. E

Freelance Grafik-Tasarım Grafiker olarak çalışmak istiyorum

ön lisans grafik bölümü mezunuyum 2,5sene tecrübem var kullanabildiğim programlar; Adobe Photoshop CS4…( Çok İyi Seviyede ) Adobe ImageReady CS4…(Çok İyi Seviyede) Adobe İllustrator CS4…(İyi Seviyede) Adobe Flash Player… ( Az Seviyede ) Macromedia Freehand MX… ( Çok İyi Seviyede ) Corel DRAW...
  7. E

çok acil takım elbisesi giymiş erkek yandan çekim

teşekkür ederim ömer bey sağolun ilginiz için
  8. E

kımsede yokmu takim elbise giymişe erkek fotosu arkadaşlar çok lazım lütfen
  9. E

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyaçım var elinde takım elbise giymiş erkek fotografı olan varmı poşet çalışmasında takım elbise giymiş erkek fotografı lazım lütfen şimdiden teşekkürler herkeze
  10. E

Uvey's 2000 istanbul logo

sağolun arkadaşlar yorumun için müşteri 13. logoyu seçti onu yugulamaya alıyoruz
  11. E

sağolun arkadaşlar fikirleriniz için hakan dağdeviren teşekkür ederim yorumun için lakın 13.14.16.17. loga çalışmaları müşterinin isteği üzerine yaptım hayvan figurı istedi bizim bir müşterinin logosunda görmüş beğenmiş o yüzden yinede teşekkürler fikirleriniz ve yorumlarınız için
  12. E

Merhaba arkadaşlar UVEY'S 2000 İSTANBUL gömlek firması için yaptığım logo çalışmaları yorumlarınıza sunuyorum demekki yorum gerekmiyor neyse yine sağolun
  13. E

Photoshop Gradient sorunu

çok teşekkür ederimmmmmmm
  14. E

Photoshop Gradient sorunu

MERHABA ARKADAŞLAR SİZE BİRŞEY SORCAM Photoshop Gradient nasıl eklenir yardım edermisinz
  15. E

Nova Broşür Çalışması

sağolun arkadaşlar lakin başardım :)
  16. E

Nova Broşür Çalışması

merhaba arkadaşlar Nova Firması için hazırladığım broşürler sizce hangisi hoş olmuş
Yukarı Alt