sizin anlattığınız gibi vakalar çok geliyor."Tabir de şu Ya bu şu google dan resimleri koy işte ne olucak" Bunu insanlara doğru diye öğretende kendine grafiker diyen arkadaşlar malesef, Keske bunun bir çözümü olsada insanlara bu işin bu şekilde olmayacagını anlatabilsek. :(
bizde matbaacıyız ailece ve etrafımızda ki matbaacıların çoğunluğu freehand kullanıyor. Ama bazen müşterilerimizden hazır iş geliyor. Farklı Programlarda yapılmıs. O sebeble her program lazım oluyor.
merhaba arkadaşlar burada grafik tasarımla reklam sektörüne nasıl başladık nasıl karşılaştık. Sonra Nasıl mesleğimiz haline geldi bunu paylaşmak için açtım.
İlk önce ben anlatım :)
Benim grafik tasarımla tanışmam lisede başladı.Ticaret meslek lisesinde bizin alan dersimiz olarak...
merhaba öncelikle başarılar dilerim. İncelerken eseri logo da buğdayı bağladığınız görsel ilk bakışta bana tırtılı hatırlattı :D bunu yazmadan geçmek istemedim.
merhaba oncelıkler logo dakı yazı fontunuzu çok beğendim ama yazıları bıde toprak rengi deneseniz daha hoş durabilir. Nacizane fikirlerimi ilettim. Başarılar dilerim
2010 yılında ülkemizde huzur barış ve sevgi olmasını diliyorum.
Ülkemizde ki tüm insanların huzurlu mutlu sağlıklı bir yaşam geçirmesini temenni ediyorum.
yeni gelen bu yılı inşallah hepimiz için hayırlara vesile olur
iyi yıllar dilerim herkese
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.