Arama sonuçları

1. B

Çalışmayı Baskıya Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Merhaba Arkadaşlar; Yıllar önce yazılmış bunlar ama aşağıda yazdığım sorunumu bir türlü öğrenemiyorum. Belki sizler bilirsiniz. Çok araştırdğım ama bulamadığım birşeyi soracağım sizlere. Sayfa düzenlemeleri FH de yapıyorum burada kullanacağım resimleri de Photoshop da tiff. uzantısı ile...
  2. B

tiff. uzantılı resimler

Arkadaşlar; Çok araştırdğım ama bulamadığım birşeyi soracağım sizlere. Sayfa düzenlemeleri FH de yapıyorum burada kullanacağım resimleri de Photoshop da tiff. uzantısı ile kaydedip, Freehand de ımport edip ekliyorum. Ancak resmi freehand e çağırınca renkler ekranda çok kötü karanlık gözüküyor...
  3. B

Sitem için yaptığım logoma destek

Sloganda e ve d harflerindeki uygulamanız gözüme hoş gelmedi, düzeltebilirsiniz, -Ve son olarak genel baktığımda gözüm sürekli sağ tarafa takıldı bunun nedeni ise kedinin sokak lambasına yakınlığıdır kediyi A ve D harfinin ortasına alıp ters çevilebilirsiniz. yorumlarına katılıyorum.
  4. B

flex pilates 250gr broşür

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. yalnız birinci ve ikinci arasındaki fark ne? bakar kör mü oldum ki :)
  5. B

Katolog veya Broşür tasarımı

Merhaba; Size yardımcı olabilirim. bt.02012005@hotmail.com yada 0541 780 7085 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
  6. B

Freelancee grafiker aranıyor

Merhaba; ilanınızla ilgileniyorum. zamanında teslim garantisi verebilirim. fiyatta da anlaşabiliriz. uzun soluklu olarak işi yürütebilirim. bir turizm acentesinde grafik sorumlusuyum. dilerseniz 0541 780 70 85 nolu telden ulaşabilirsiniz. banu güner
  7. B

Logo İstiyorum

Merhaba; Logo çalışmanızda yardımcı olabilirim. bt.02012005@hotmail.com adresinden iletişime geçebiliriz. Freelance da yeniyim fiyatta da anlaşacağımızı düşünüyorum.
  8. B

Film Şeritleri EPS & JPG Set 2

link de sorun var
  9. B

Hürriyet Grubunda çalışmak üzere Grafik Tasarım Uzmanları aranmaktadır.

Sayın Sedat Gül Abimiz; sizi grafikerler topluluğunda sıkça görmekteyim her ilanla ilgileniyorsunuz hem freelance olarak hem de tam zamanlı olarak. hepsinin içinden nasıl çıkıyorsunuz... merak ettim doğrusu.
  10. B

Bunu beceremiyorum !!!

Arkadaşlar önce istediğimiz formu word de hazırlıyoruz. sonra onu pdf e çevirdim. daha sonra bunu adobe x pro da açtım ve sol üstteki menü çubuklarından create-pdf form a tıkladım. çıkan tabloya next diyerek ilerliyoruz. form da bırakılan boşluklar otomatik olarak kare içine alıyor ve sol...
  11. B

Bunu beceremiyorum !!!

Arkadaşlar nasıl yapıldığını buldum. En kısa sürede sıze de aktaracağım.
  12. B

Bunu beceremiyorum !!!

http://s2.dosya.tc/server17/4nQ5vS/CreditCardAuthorization2012-Fillable.pdf.html burdan da indirebilirsiniz. hareketli kutucuklar var üzerinde web sitesinde bir form dolduruyormuş gibi. örneğin; kredi kartı seçenek kutucukları var. master card ve vısa gibi onlara tıklayınca onay işareti bile...
  13. B

Bunu beceremiyorum !!!

Arkadaşlar aylardır aşağıdaki pdf dosyasını nasıl bu hale getırırım bulamadım. aşağıdaki linkden indirip bakabilirseniz sevinirim. şerit olarak çizilmiş kısımların ustune tıklarsanız yada kutucuklara ne demek ıstedğimi anlarsınız. benden de boyle bır form hazırlamamı ıstedıler ama hala yapamadım...
  14. B

Grafiker tam zamanlı yada freelance

Merhaba; Kendimi daha da geliştirebileceğim bir iş arıyorum. Eğitim Lise: End.meslek lisesi / matbaa Ön lisans: Anadolu Üni. / Tasarım Basım Yayımclık Lisans: Gazi Üni. / matbaa öğretmenliği Deneyim: Hürriyet Gazetesi sayfa sekreterliği / stajer Bordo ajans / grafiker Creativ...
  15. B

hızlı, güvenilir freelance iş yapılır

Merhaba; temiz dekupe yapılır. afiş ve broşür tasarımı, menü tasarımları, kapak tasarımlarını yapabilirim. Aynı zamanda bir turizm şirkette grafik sorumlusuyum. Ek gelir amaçlı freelance çalışıyorum. Banu Güner bt.02012005@hotmail.com
  16. B

Kurban Bayramı Tebrik Kartı

çalışmanızı goremedım sılınmış. benden de ıstendı on fıkır olarak gormek ısterım. tekrar eklersenız sevınırım. teiekkurler...
  17. B

ıstanbul avrupa yakası- grafikerim iş arıyorum...

teşekkür ediyorum... İşe girmiş bulunmaktayım... Ama freelance olarakda tecrübe kazanmak istiyorum...freelance iş yapababilirim..
  18. B

freelance iş-istanbul-grafiker-

photoshop- freehand-ıllustrator-ındesing kullanıyorum. logo-broşür vb. işlerinizde freelance olarak yardımcı olmak ısterım. hali hazırda özel bi şirkette grafiker olarak çalışmaktayım..
  19. B

3 Kartvizitten Hangisi Güzel ?

2. kartvizit daha hoş...
  20. B

Macromedia Freehand Mx Gorsel Egitim Seti

indirmeye çalıştığımız siteyı mahkeme kararı ıle kapatmışlar...başka nasıl ındırebılırız. arkadaşlar bırde freehand mx programı ındırmek ıstıorm. yardımcı olurmusnuz
Yukarı Alt