3D çalışmalarımdan...

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
3D max, PS de düzenleme yapıldı. Vray motoru- Phsical camera, vray sun, vraylight. bitkiler dışında hazır model yoktur. Hepsini ben modelledim. Eleştirilerinizi bekliyorum.
Not:Büyütmek için Lütfen resimlerin üzerine tıklayınız.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Sayın Günel Ayvacı;

Öncelikle hocam diye hitap etmek isterim. Sizi aramızda bu akşam farkettim Grafikerler.Org ailesine hoş geldiniz demek isterim. Elinize emeğinize sağlık. Keşke ön izlemeleri biraz daha büyük yükleyebilseydiniz. Çalışmalarınızdan daha yakından feyiz almak isterdik. Paylaşım için teşekkürler. Saygılar...

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
@Yaşar Karadeniz

Teşekkür ederim. Çoklu upload ettğim için böyle oldu, düzelteceğim:)

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Hocam keşke büyük yükleyebilseydiniz dedim ama, resimlerin her birinin üzerine tıklandığında yakından daha büyük olarak detaylı görülebiliyor. Sanırım daha yakından incelemek isteyenler resimlerin üzerine tıklayarak daha detaylı inceleyebilirler, teşekkür ediyorum.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Günel Hanım diyecek birşey bulamadım , hepsi birbirinden güzel sahneler, etkileyici , özellikle iç mekan çalışmanızdan "mutfak" ve dış mekandan çalışmalarınız çok şık.
Tebrik ederim sizi.

Tepki
16
Paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum Günel hnm.
Ben cam olanlara bayıldım :) Mutfakta tam benlik kırmızı, beyaz ..
Emeğinize sağlık.

Tepki
25
hepsi birbirinden güzel çalışmalar ama benim ilgimi çeken dış mekandan detaylandırdığınız çalışma oldu. çok hoşuma gitti tebrik ediyorum hocam... sizden öğreneceğimiz çok şeyler var hoşgeldiniz aramıza

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Hoşbulduk Dilek, övgün için teşekkür ederim. Dilediğiniz zaman sorularınızı paylaşırım seve seve.

Yukarı Alt