3D max, PS de düzenleme yapıldı. Vray motoru- Phsical camera, vray sun, vraylight. bitkiler dışında hazır model yoktur. Hepsini ben modelledim. Eleştirilerinizi bekliyorum.
Not:Büyütmek için Lütfen resimlerin üzerine tıklayınız.
Öncelikle hocam diye hitap etmek isterim. Sizi aramızda bu akşam farkettim Grafikerler.Org ailesine hoş geldiniz demek isterim. Elinize emeğinize sağlık. Keşke ön izlemeleri biraz daha büyük yükleyebilseydiniz. Çalışmalarınızdan daha yakından feyiz almak isterdik. Paylaşım için teşekkürler. Saygılar...
Hocam keşke büyük yükleyebilseydiniz dedim ama, resimlerin her birinin üzerine tıklandığında yakından daha büyük olarak detaylı görülebiliyor. Sanırım daha yakından incelemek isteyenler resimlerin üzerine tıklayarak daha detaylı inceleyebilirler, teşekkür ediyorum.
Günel Hanım diyecek birşey bulamadım , hepsi birbirinden güzel sahneler, etkileyici , özellikle iç mekan çalışmanızdan "mutfak" ve dış mekandan çalışmalarınız çok şık.
Tebrik ederim sizi.
hepsi birbirinden güzel çalışmalar ama benim ilgimi çeken dış mekandan detaylandırdığınız çalışma oldu. çok hoşuma gitti tebrik ediyorum hocam... sizden öğreneceğimiz çok şeyler var hoşgeldiniz aramıza
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.