...Bıdı Bıdı...

user9

Grafiker
Tepki
80
@İsmail ÇOBAN

benimde sadece kendi kullandığım bi hattım çıktı :)

@Aslı SAYILIR

inşllh gönlüne göre bi ev bulursun gülüm.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
:) Teşekkürler, az sonra çıkıyoruz ev bakmaya bakalım .. Ama önce izlemem gereken bir sponge bob var :D sonra..

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Öncelikle yeni gelen bu haftanın var olan bulutlara inat ışıl ışıl geçmesi dileklerimle bıdırdamaya başlayalım ..
Evet ben uğramayınca kimse bıdırdamıyor bakıyorum ...
Bende bu aralar inanılmaz yoğunum arkadaşlar .. Forumdamıyım evet sürekli gözüm kulağım burada ama cepten yada uygunsuz ortamlardan göz attığım için cevap yazmam vb.durumlar zor oluyor ..
Hoş görün kolay bir dönemde değilim.. Neden derseniz biliyorsunuz işi bırakıyorum ama iki senelik emek bir kalemde bırakılmıyor.. İşleri yerime gelen arkadaşa devretmek var olan işlerimi toparlamak gibi işlerim çok .. Eee birde ev arama maceramız .. Lakin çok şükür o macerayı ağustos ayına attık dün akşam ... Neyse kısa keseyim :D: En geç perşembe toplanır yine aynı tempo ile aranızda olurum ..
Sevgiler..

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Herkese işlerinde kolaylıklar dilerim...
Aslı hanım işleriniz bu sıralar çok karışık gibi görünüyor Allah yardımcınız olsun diyorum ...
Son olarak da on puanlık uzman sorumu soruyorum: Sitenin saati neden 37 dakika ileride görünüyor? (ya da en azından saat dilimi +2 olarak ayarlı olduğu halde ben neden bu şekilde görüyorum)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Şurada ne güzel soru sorduk cevap veren biri olmadı, iki dakika bıdı bıdı yaptırmıyorsunuz insana ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Günaydın, çalışmaktan zarar gelmez yoğunluk mühim değil de bir de şu baş ağırısı olmasa ...

user9

Grafiker
Tepki
80
"sen insanı öldürürsün" diyorum dünden beri ve demeye de devam edicem. neden bilmem ama işte öyle.

Yukarı Alt