ya sorma bi gizem bi gizem kızım olduğunda adını gizem koymaya değin gidecek gidim bakim taşkent yerinde duruyor mu? fırsat bulursam uçağımın kalkışından önce karanfilde sessiz sedasız oturup akasya ağaçlarını izlemeyi planlıyorum. zamanın duruşu gibi bir şey olacak benim adıma. bu anı istanbul'da kabataş sahilinde, izmir'de pasaport durağında yaşamıştım. malesef mersin' de böyle bir yerim yok
Ah bebeğim herkese farklı farklı şehirler gizemlidir.. Benim için bunlardan biri Ankara'dır.. Gizeminin yanında bir de özel ve önemlidir benim için... Hayatımın en güzel 4 senesini geçirdim orada ben ... Ve deseler Aslı Ankara'da yaşayacaksın bundan sonra seve seve gidip kendimi teslim edeceğim bir şehir olarak kalacak bende ...
Haa bu arada yeni eleman ilk günden falso yaptı galiba .. İşim zor Hümeyra dua et bana...
ah be yavrum o elemanı bulup bi güzel ....... eline yüzüne bulaştırmasın işi gücü deli deli olmasın hiç acımicak sabret. ankara'ya gidemesende olduğun kent ankara' ya benzesin seni orası gibi mutlu etsin inşllh dua ederim tabiki. bende dua istemiş herkese dua ediyorum sana da edicem tabiki benden sana gelsin;
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.