...Bıdı Bıdı...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Çözüm bulamasak da nihayet bir cevap geldi ben de neredeyse kimse beni dikkate almıyor diye düşünmeye başlayacaktım ...

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
:) Arkadaşlar durum sunucu ayarları ile kaynaklı.. En uygun zamanda müdahale edilecek ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Şimdiye kadar herkes böyle idare ediyordu da bi şikayet eden ben mi varım ? Ne geçimsiz bir adammışım ben vayy bee :) :D ...

@Aslı SAYILIR

Estağfirullah kusurluk bir şey yok senin durumun zaten belli tamamen benim huysuzluğum işte :) ...

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@ZxxxE

:) bundan bir kaç zaman önce de yaklaşık 2 saatlik bir fark vardı .. Bu yine biraz daha kabul edilebilir sanırım .. Üzerinde çalışıyor arkadaşlarımız.. Kısa zamanda çözülür ..

Ben de huysuz olabilirim bu karmaşada bilemiyorum hemen kendinizi huysuz ilan etmeyin :s8:

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Aslı SAYILIR

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Hevesinizi kırmak istemek ama huysuzlukta benimle yarışabilmen için kırk fırın ekmek yemen lazım :) ...

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
:) hiç itiraz etmem bu durum için haklı olabilirsiniz çünkü pek huysuz sayılmam ben .. Her halimden bellidir sanırım ..

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Aslı SAYILIR

Evet her halinden belli ve bu kadar kolay kabul ettiğine göre benim de huysuzluğum her halimden belli galiba :) ...

user9

Grafiker
Tepki
80
evet sonunda bi yönetici çalışmaya karar vermiş u.u bu ne vurdumduymazcılıktır ne başıboşbırakmacılıktır ne çay kahve kola vermezciliktir cık cık cık.

orta şekerden hallice türk kahvemi alim çabuk. hemde çok çabuk u.u

Yukarı Alt