...Bıdı Bıdı...

user9

Grafiker
Tepki
80

Ankara' da bir sokak(neresi olduğunu bende bilmiyorum :))​

merhabalar, günaydınlar olsun. efendim üstünüze afiyet hayırlısı ile hastalığım bu pazar ile bir aynı dolduracak. "o nasıl hastalıkmış öyle :eek:" demeyin. bende bilmiyorum. anladım şu ki bünyem ziyadesi ile hassaslaşmış bir türlü gelen hastalığı atamıyoruz üstümüzden. (yaşanan onca stresi sıkıntıyı bilmezmişim gibi n_n :allalla:)
her ne ise yarın uçtu uçtu bi hümeyra uçtu ile bi güncük Ankara koşturmamız sonrasında, hazırlıklarına başladığım ve sabırsızlandığım ai, id ve ps dersleri için kolları sıvayacağız.

yarınki işlerim için dualarını esirgemeyin bu gününüzü ve yarın buralarda olmasam da yarınınızı keyifli geçirin lütfen :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Canımsın Allah yolunu açık edip herşeyi gönlüne göre versin Hümeyra'cım..
Herşeyden önce hayırlısı ile, hayırlısı ise versin :)
Güzel haberler ile dönesin.. Güzel haberler veresin geldiğinde...
Kalbim ve dualarım seninle bilesin ..

user9

Grafiker
Tepki
80
sağol kuzucum inşllh güzel şen haberlerle geri dönücem hayırlısı ile :) içimde tatlı bi heyecan var çok şükür :)

user9

Grafiker
Tepki
80
sağol ortim.

inanılmaz yoğun bir gün. adliye, fotoğrafçı, trafik sıkışıklığı, mevcut müşteriye yeni promosyon ürünler derkennn Allam sana geliyor :allalla:

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Daha önce site saati neden 36-37 dakika ileride gösteriyor diye sormuştum ama çalışmadığınız yerden sordum galiba cevap veren olmadı. Geçen süre içinde sebebi bulabilen oldu mu ? ...

user9

Grafiker
Tepki
80
@ZxxxE

bunu bende merak ediyorum açıkçası. muhtemelen ana ayarlardan. bi yönetici müdahalesi gerekiyor.

user9

Grafiker
Tepki
80
aslıııııı kamuoyu senden açıklama bekliyor, seçimlerin yaklaştığı şu günlerde susmak sana oy kaybı yaşatacak haberin ola n_n

Yukarı Alt