...Bıdı Bıdı...

user9

Grafiker
Tepki
80
Evet sevgili grafikerler.org ailesi. uzun zaman denecek bir zamandır aranızda olan şahsım, Mersin' de başlayan macerası İstanbul' a yerleşmek ile devam etmektedir. takdir edersiniz ki, ne kadar önceden de gelmiş olsam İstanbul' a yeniden gelmek başka bir gayret, bir zamana yayılan sürede alışmaksa başka bir evre :)

Aileden uzaklaşıyorsunuz, kendinizi yeniden hissetmeye çalışıyorsunuz, ayaklarınız üzerinde durmaya çabalıyorsunuz, sonrasında ne olacak diye merak ediyorsunuz, beklenmedik gerginliklere tabii olup bazen ağlıyorsunuz, (bu gün olduğu gibi :)) ama her şeye rağmen İstanbul' da sınız.

Çok şey yazmak istiyor, bir çok şey paylaşmak istiyordum ama bu saatte bu paragraftan sonra bu kadar düşününce, sadece şunu demek kaldı içimde;

Türkiyenin hangi şehrinde olunursa olsun, grafikerler.org' nin bir parçası olmak güzel bir şey ve insanı mutlu edip güvende hissettiren bir şey :)

İYİ Kİ VARIZ :))

Tepki
6
günaydın arkadaşlar hayırlı olsun kardiş istanbul güzel ama bi okadar da zor bir şehir güvenilir kişiler yada yanında oldugun kişiler önemli istanbulu çok iyi tanıyan biri olarak ki yaklaşın 12 yıl kaldım ailem halen daha orda zor ama bi okadar güzel herşeyi içinde barındıran bir şehir siteden kurdugum arkadaşlıklar gerçekten güzel burada aslı gibi ismail gibi sağlam arkadaşlıklarım oldu ki iyiki de oldu gerçekten iyiki tanımışım neyse hadi ben şu kataloga girişiyim iyi çalışmalar herkese :)

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
heyyt ney bu yaa arkadaşlar güzel güzel cümleler yüzünüz kadar.. :) sizde iyi ki varsınız iyiki tanımışız birbirimizi..
Mustafa ne zaman döneceksin kardeş kayseriye?
Hümeyra beni beklemedin ya alacağın olsun orti. siz orda Aslı ile gezin tozun soğuk çay için :D

Tepki
6
dün geldim ağa otobüsten indim fabrikaya geldim gece hastaneye gittim işte uyku haram oldu valla 3 gündür yolculuk iyi yordu üstüne hastane

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Günaydınlar arkadaşlar...
Yaklaşık bir ay süren ağır gripten sonra kendime geldiğim bu günlerde deli gibi 3d ye sarmış durumdayım..
Ama gözüm kulağım kalbim hep sizin yanınızda..
Gününüz keyifle geçsin inşallahhh ...

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
Amiğn

Geçmiş olsun/olmuş Aslı SAYILIR.

Hoşgeldin (gözün ve kulağın dışındaki yerlerinlede aramızda olduğun için)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Hazır bıdı bıdı ekranındayken bir banlama yapmak istiyorum :D
Kullandığım gsm operatörünü burada banlıyorum.. Tarife üzerinde yaptıkları sistem çalışmasında beni kobay olarak seçip dün geceden şu dakikaya kadar yaklaşık 200 sms gönderen bu gsm operatörü benim sabır sınırlarımı zorluyor sanırım yada amacı başka telefonumu kırdırıp yeni bir tane mi almamı istiyorlar acaba :bann::bann::bann::bann: Buradan eshefle banlıyorum kendilerini.. O kadar aramama rağmen müşteri hizmetlerini kesemediler şu sms trafiğini :bann::bann::bann::bann:

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
En sonunda sende artık bir kampanyadan faydalan, bukadar da cimri olma LEN !

Yukarı Alt