...Bıdı Bıdı...

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Nen zaten gitmişim 55 tl bayılmışım bir kampanyaya üye olmuşum 1 gb net paketi bitmiş o kampanyanın emme süpermen bitirdi bana ne :D neysee fatura kesim tarigine 4 gün var ve ben evdeyim malumun net paketine ihtiyacım yok hala daha sms gönderiyorlar yarabbim 5 tl ye paketini uzat nennn ihityacım olsaa bak gine kızdım gsm operatorune :D kıstım zaten sesini solunuu telin nennn böylede nispet olmaz ki ....nırırnır nınrınrınıııı nıııııı

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
Sakin ol,

Saate baaaak... saate baaaak...

Rehabiliteye ihtiyacın var senin, bi hipnotizöre git yada.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Hee evdeyim o dediginden arayip bulup gideyim dicem emme aradim gine gsm operatoru cagri merkezini 24 saate kadar sorunu cozeceklermis geri sayim basladi :) umarim cozebilirler :) otomatik bilgi mesaji gonderimi kodunun benim numaram da kisir bir donguye girmis olmasi tabi ayri bir tradeji emmee hava cok guzel bugun be Sener CANOZ ...Daha fazla bunu dusunmemeye karar verdim gunesin tadini cikarmak lazim :))) eee o zaman sarki soylemek lazim avazzz avazzz :)))

user9

Grafiker
Tepki
80
@mustafacenik

eet sayın mustafa :) zorluğu bi yana keyifli ve sevdiğim bir kent burası çok şükür buradayım diyorum bundan mütevellit :))

@İsmail ÇOBAN

İso can sen çık gel sana bağrımız her daim açık :) valla Aslı ile gezip tozuyoruz ayıptır söylemesi geçtiğimiz cumartesi bi pizza yedik,bi pizza yedik az kalsın pizza hat ağlayacaktı :) o denli yani :) ohh sefamız olsun, darısı sen ve müstakbel eşinle de birlikte yemeğe olsun inşllh :cool:

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
@Hümeyra Can

Günaydın herkese !

Sağol Hümeyra Can da bizi nüfusuna mı alcan yoksa len ?

hepimize CAN soyadı koymuşun ?

:eek:

Tepki
6
günaydın tabi benim gibi 3 te gidip patronun yataktan kaldıranlara denilcek bi laf değil ama :) herkese günaydın oh valla aslı gezin siz hümeyrayla :) uyanınca ara bakim :)

Yukarı Alt