...Bıdı Bıdı...

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
amannnn :) ne ayak olacak.. Patlıcan dibin kara muhabbeti :) :D: her genç kızın korkulu rüyası :D: kayganaaa ziyareti var
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
hehe senin ki daha müstakbel :) ayrıca damatlar sevilir kendi ailemden biliyorum hani :)
 

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Kayıt
12 Mart 2010
Mesaj
1.452
Tepki
44
ooo görsen nasıl seviliyorum bi sürü yemek yapıyor verdiklerimi orda alıyorum :D off ondan sonra da benimki de kızıyor :D amann spora boşa gitmiyoruz ya dimi ;)
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
:) ye ye sonra da spor de :) ne anladım ben bu işten :D biz annemlerin yanına en fazla 1 hafta kalmaya gidiyoruz bende herifte haftada 5 kg alıp geliyoruz :) olacak olacak :) güzel şeyler bunlar ;)
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Herkese merhaba arkadaşlar ;

Güne pazartesi sendromu ile başlamak mı dersiniz ? Günün deli gibi yoğun geçmesi mi ? :) Gün içinde telefonlar hiç susmadı dersek yeridir.Bir ara yanağıma cep yaptırmayı düşündüm :D :D şu an hala kulağım ağrıyor :) bir çağrı merkezi elemanı ancak bu kadar konuşur.. Onları bugün daha iyi anladım..

Ohh bee gün bitti ! diye sevinerek işten çıktım :) Artık hiçbirşey moralimi bozamazdı. Aman Allah'ım o ne ? Alt geçit çalışmasından tıklım tıklım trafik.. Allahtan dolmuşta yer vardı da oturdum :D Herkes gergin, millet birbirine neler diyor nelerr... Ben joomla olayına merak salmışım makale okumaya çalışıyorum baktım olmuyor radyo açayım dedim :) Allahh başlamaz mı " Senin en güzel yerin kahverengi gözlerin " :D geçmişim kendimden yanıma bir bayan geldi oturdu. Şöforle hararetli bir konuşma.Çıkarttım kulaklığı kulak kabartayım dedim baktım kadın trafikten gem vuruyor :) Taktım kulaklığı girdim kendi dünyama:) baktım teyze dürtüyor kızım kızım :D Ne oldu teyze ? :D Kızım sen ne rahatsın öyle millet gerilmiş :D hiç birşey keyfimi kaçıramazdı :) Dedim teyze salla :) tadını çıkar her zaman trafik olmuyor böyle :D:D tövbee dedi döndü arkasını :D
Neyse öyle böyle eşime kavuştum dedik bugün dışarda atıştıralım.. Yaşasın Sodexo :D:D
Eşim bende ki hale bir anlam verememiş bir durumda ne içtin Aslı sen demez mi :) Siz anlayın ne haldeyiim :D

Ohh şimdi evimdeyim ama nedense kendime ayırdığım zaman çok çabuk geçiyor ama iş günleri ....


Ne çok konuştum ben yine değil mi ? :) Aman bea :D Ben kaçtım arada bakarım buralara :)

Şimdiden herkese iyi geceler ;)
 
Yukarı Alt