...Bıdı Bıdı...

Tepki
74
@Özgül

Aslında bunun yerine türkçe karakterleri kaldırsalar daha iyi olurdu.
Türkçe karakterler yüzünden gazetelerde çalışan grafikerler kırk takla atıyorlar.

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
@Hümeyra Can

Birgün kıl bir müşteriye patronun yanında şunu yapmıştım herkes şok oldu :)

-Beğendiniz mi? Tamam mı?

-Tamam teşekkürler, basıp gönderirsiniz...

- 1dk 1dk... dedim. İşi yazdırdım, altına onaylıyorum kontrol edildi yazdım adamın adını yazdım ve önüne koydum. Şok oldu o da ama imzaladı :)

user9

Grafiker
Tepki
80
@Bahtınur YILDIZ

olması gereken bu zaten her koşulda, bizde müşterinin kıllığından ziyade, baştaki iş sahibinin, işin sürecini yanlış biliyor olması. ilk defa yapmadığım bu işte, şu açık ve nettir "MÜŞTERİ ONAYLAMIŞSA BENİM SORUMLUMLUĞUM KALKAR". ben bunu dile getirmeme rağmen, hala şunu dile getiriyor, bakın müşteri göz ucuyla bakar gönderir asıl sorumluluk yine bizde. bu nasıl bir risk alma matığıdır, ki bir mantık göremiyorum. işi bilmeyenle işi sonuçlandırmak, cehennem azabından farksız. Allah herkesi işi bilenlerle karşılaştırsın, olay bu...

Tepki
74
@Bahtınur YILDIZ

Zaten öyle değil miydi?

128 sayfalık kataloğun her sayfasını müşteriye imzalattığımı hatırlıyorum.
Bunun ayıp bir tarafı yok. Ayıp bir şey olsaydı sigortacılık yüz kızartıcı bir meslek olurdu.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Geç oldu ama koyu sohbetin arasına şöyle candan bir günaydınla girmek istedim :) Keyifler yerindedir umarım
Malum bir süredir evde olduğum için "Günaydın" "Tünaydın" gibi kavramların yeri değişmemek için direniyor :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Bahtınur YILDIZ

Bana da bir gün Müjde Ar tavsiye edeceksin deseler ben de inanmazdım. Sabah sabah uçtum biraz, kafamı kaldı ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Aslı SAYILIR

Niyeyse aklıma eski bir konuşma geldi. Bir komşumuzun arabasında oto teyp yoktu yanımdaki arkadaş neden yok diye sordu, cevap: arabayı aldık ama teyp için bir anten parasını denkleştiremedik ondan yok :) ...

Yukarı Alt