...Bıdı Bıdı...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
@ZxxxE

Selpak mail atarım arkadaşım :)
isim neydi bu arada ?

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Şeker ... Birçoğu böyle seslenir... Şarkıyı tekrar tekrar dinlemenin yan etkileri var mı? :) ...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
@ZxxxE

Şeker kız candy :) pampiş filan demesinlerde. Gelemem ay karanlık'ta süper bir şarkısıdır yani bana göre

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
"Kız"ı "Candy" i nereden çıkardın? Bu hayl gücünü tasarım yaparken kullansan daha iyi olmaz mı? Benim soyadım Şeker. Babama da "Şeker amca" diye hitap ediyorlar, eee doğuştan şeker olmak böyle bir şey işte :)...
Diğer parçayı daha çok beğendim ama bu şarkıyı da çok severim ...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
@ZxxxE

Aklıma direkt şeker cici tatlı şey gibi geldi. Algı işte kusura bakma... Doğru soyisimde olabilirdi. Keyifli dinlemeler.

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Çalışmak daha kolaydı oturmaktan yoruldum, gidiyorum. Tüm aileye rüyalarında hayallerini görebildikleri bir gece dileklerimle hayırlı akşamlar ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Başımız sağolsun...
Forumdan güzel bir haber çıkmayacak sanırım, hep kayıp haberleri, hep kayıp...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Yeri gelmemişken: Forumda aktif olmamdan rahatsız olanlar yada kıskananlar var yani buradan bakınca öyle görünüyor. Niye kıskanıyorlar ki anlamıyorum :) Paylaşmaktan mutluyum, eski günlerime dönmek fikri hoşuna gitmediyse bazılarının söyleyeyim tekrar admin olmak gibi bir derdim yok. Sultan değilim, koltukta da gözüm yok.

Anlayan anlayacak Nokta

user9

Grafiker
Tepki
80
@ZxxxE

kaybetmekten güzeldir esasında, kıymet bilmek için. ha sadece kaybederek mi kıymet bilir insan dediğimiz varlık, değil tabi ki.

Yukarı Alt