...Bıdı Bıdı...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Bahtınur YILDIZ

Kamyon kaplama işi yapsaydık yazıyı yerleştirmek daha kolay olurdu, hem de küçük filan değil arkaya kocaman yazardık :) Zalimler de sevilir ... :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Off yaa içimde bir yerler sızladı, aslında bu işlerle uğraşmak yerine kamyoncu olmak varmış nerede akşam orada sabah gezer dururduk ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Yol dayanmazdı da yol ne yolu olurdu belli değil. Alkollü alkollü araç yolu ecel yoluna dönerdi :) Biz ufak açmazdık malum kurallara saygılı olmak lazım, şöyle damardan bir şeyler dinler hayalin dibine vururduk, zaten hayalden gerçeğe dönene kadar yol bitmiş olurdu :) ...

Kemal Aksekioğlu

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
916
kamyoncular tırcılar neden çok kaza yapıyorlar dersiniz %95 i alkollü araç kullanırlar kurallara uysalar bu kazalar olurmu ?
kamyon, tır, hatalı sollama , karşı şeride geçme hepsi var

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Al işte kamyoncu olmak için bir sebep daha :) ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Küçük bir sorun var, benim ehliyetim yok. Araç kullanmayı biliyorum ama önce araç sonra ehliyet alacağım dedim ikisini de alamadım, şimdi durum değişti önce kamyon almam lazım nasıl olacaksa bu iş benim de aklım ermedi :) ...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Ahh ah solda avatarımdaki arabam yakın zamanda sattım. Özellikle haftasonları çok arıyorum. Güzel havalarda yakındaki bir barajda ağaçların altına oturamıyorum. İtiraf ediyorum seni özledim arabam :D

Yukarı Alt