Avatardaki resme bakıp anlamak zor Kara kara düşünüyor musun? Kapının sağlamlığını mı test ediyorsun? Kapıya kafa atıp satmak zorunda mı kalıyorsun? Çok gizemli bir foto olmuş bence ...
siz çok komik insanlarsınız hepiniz, çok neşeli bir forum burası. Mamafih lüleburgaz - keşan arası tarlalıkta bir mola esnasında mis gibi havanın seyrine dalarken çekilmiş bir fotodur. Siz dua edin bi daha araba alabileyim bakın sizide gezdiririm 120 ile giderken arkada yerden çantadan bişe alıp arka koltuğun en köşesinde oturan kızıma verebiliyorum
Ben de diyorum resim neden tanıdık geldi meğer daha önce de karşılaşmışız, uzun uzun ismini yazacağına kısaca trafik canavarı yazsaydın daha kolay tanırdım Hiç utanma kalmamış bir de itiraf ediyor 120 ile giderkenmiş iyiki araba Ferrari değilmiş ...
Tezcanlı olmak genelde iyi bir şeydir ama araba kullanırken değil diye başlayan bir nutuk atmak isterdim ama hız yapmak zevkli bir şey yapacak bir şey yok Sadece çocukların olması insanı tedirgin ediyor. Sağlam olsun da Megane, Şahin hiç farketmez ...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.