...Bıdı Bıdı...

Kemal Aksekioğlu

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
916
Bahtınur Hanım hangisinden bahsediyorsunuz Yazır'ın vakti geçti artık seneye inşallah

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Bahtınur YILDIZ

Avatardaki resme bakıp anlamak zor :) Kara kara düşünüyor musun? Kapının sağlamlığını mı test ediyorsun? Kapıya kafa atıp satmak zorunda mı kalıyorsun? Çok gizemli bir foto olmuş bence :) ...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
:) siz çok komik insanlarsınız hepiniz, çok neşeli bir forum burası. Mamafih lüleburgaz - keşan arası tarlalıkta bir mola esnasında mis gibi havanın seyrine dalarken çekilmiş bir fotodur. Siz dua edin bi daha araba alabileyim bakın sizide gezdiririm 120 ile giderken arkada yerden çantadan bişe alıp arka koltuğun en köşesinde oturan kızıma verebiliyorum :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Ben de diyorum resim neden tanıdık geldi meğer daha önce de karşılaşmışız, uzun uzun ismini yazacağına kısaca trafik canavarı yazsaydın daha kolay tanırdım :) Hiç utanma kalmamış bir de itiraf ediyor 120 ile giderkenmiş iyiki araba Ferrari değilmiş :) ...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Ben fıtrat olarak tezcanlıyım. Sabırsızlığımdan bu hız. Yoksa merakım yok. Araba megandı. Ferrari kim biz kim. Hem ben şahin leri daha çok seviyorum :)

Kemal Aksekioğlu

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
916
acele eden ecele gider lafını da biliyoruz değilmi ? bilmesekde öğreniriz de ama biletler tek yön gidiş dönüş vermiyorlar bilmem anlatabildimmi

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Tezcanlı olmak genelde iyi bir şeydir ama araba kullanırken değil diye başlayan bir nutuk atmak isterdim ama hız yapmak zevkli bir şey yapacak bir şey yok :) Sadece çocukların olması insanı tedirgin ediyor. Sağlam olsun da Megane, Şahin hiç farketmez ...

Kemal Aksekioğlu

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
916
@Bahtınur YILDIZ

Hani 120 lerle arka koltuğun köşesine uzanmalar falan, bir ara karşı şeritten gelenlerle ahbap olmayalım.yolun sonu pek net görünmüyor.

user9

Grafiker
Tepki
80
overlokçular eskiden sokak aralarında gezerdi, şimdilerde nette geziyorlar sanki. teknoloji oldukça ilerlemiş.

Yukarı Alt