...Bıdı Bıdı...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Önümüzdeki ay alınacak, ama bu Ocak ayı neden bu kadar uzun sürdü? ...
Hazır lafı açılmışken pc fiyatları ucuzluyor-ucuzladı diye her yerde reklam yapıyorlar, kendim sistemi topladığım zaman 5 bini aşıyor mecburen bazı özelliklerden kısıp 3-3.5 arası (monitör hariç) bir sistem kuracağım ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Bahtınur YILDIZ

Tamam şimdi başıma bunlar neden geldi anladım :) ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Ahhh ahhh Vray dedin yarama bastın benim pc Vray dedinmi çıldırıyor, küsüyor çalışmıyor. Bu sebeple bi Vray'ım bile yok ya ona yanarım. Madem senin var Allah Vray ışıklarına zeval vermesin, gölgeleri gerçekçi, ışık kaynağın bol olsun (amin) ... :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Şener CANÖZ
Combofix ve restart yaptım banamısın demedi...
@Bahtınur YILDIZ
O kadar duayı boşuna etmedik değil mi? Bir görünüp bir kaybolduğuna göre bir ışık yerleştirip iki ışık arası bir mesaj mı gönderiyorsun :) ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Günaydın, kolay gelsin hayırlı işler (herkese)... Erkencisin bugün. Şener'in dosyaları referans al ama Şener'i örnek alma derim kendini başka bir şehirde bulabilirsin :) ...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
:) Emin ol mecburiyetlerim olmasa şuan burada değildim. Şener abi deli dumrul sen ona bakma :) Onu izle sadece.
Erkenciyim. Erken çıkacam, memleketimi özledim gideceğim.

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Şener'i izlemek bile zor bir an yerinde durduğu mu var? Allah Şener'i izleyenlere (bize) sabır versin :) ...
Güle güle git, güle güle gel. Çalışırken kontrol ederek devam et ki şimdi sen gitmeden aklın memlekete varmışdır :) hata yaparsan düzeltmesi daha uzun zaman alır. Arabayı da dikkatli kullan yine kapısını kolunu kırıp da "satacağım bu arabayı" diye gelme :) ...

Yukarı Alt