...Bıdı Bıdı...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Şener abi uyuyordur :)
Otobüsle gideceğim, edeceğim evet. Dediğin gibi düzeltmesi çok zor oluyor 3D de.

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Ayakta uyumasın da sorun değil :) Olsun tavsiyelerim yine de geçerli otobüsün kapısını da kırma :) Otobüsü satmak zor oluyor...
Masanın başında resmen uyuyorum hala iş başı yapamadım, canım bir şey yapmak da istemiyor. Az sonra bir kaç bardak çay içince kendime gelirim, çay yoksa ben de yokum arkadaş ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Sen doldurmaya başla soğumadan yetişirim ama benim çayım demli olsun ...
Dün Şener arkamdan yazışıyordu bugün tam intikamımı alacaktım çıkmış gelmiş bu hiç olmadı ...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Abi günaydın sabah şeriflerin hayrolsun :) Ergun abi arkadan konuştu biliyonmu sen sen ol kimle dost olacağını bikere daha düşün. :)hehehe

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
Hayırlı yolculuklar...
Dün acil çıkışımın sebebi; kardeşimin köpeklerinden biri kriz geçirdi acil veterinere gittik ama kurtaramadık.
Fransız buldog

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Başınız sağolsun Şener. Gerçek bir dostu kaybetmişsiniz gerçekten üzücü ki ben de üzüldüm...
@Bahtınur YILDIZ
Dilini eşek arıları soksun emi adımı bile düzgün yazamıyorsun...
ben çay içmeye gidiyorum 22 bardak içip geleceğim arkamdan atıp tutmayın fena yaparım ...

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
Az önce yağmur altında defnettik.
Kardeşim çok üzgün gözleri kıpkırmızı,
en iyi köpeğiydi, son birkez öptü kokladı.

Daha 2 hafta öce İzmir'de girdiği yarışmadan 3 değişik dalda 1.lik madalyası ve belgeler almıştı.

İnsanda olsa hayvanda olsa dost sonuçta dostunu kaybetmek zor, dostunu kaybetti.

Yukarı Alt