...Bıdı Bıdı...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Bahtınur YILDIZ
Tekrar yeni işin hayırlı olsun. İlk gün "güzel" olduğuna göre gönlüne göre bir yer olduğunu düşünüyor ve senin adına çok seviniyorum. Hani adettir ilk aybaşında tatlı alınır ya o gün benim işim yok çıkar gelirim :) haberin olsun...
Biz işimizi akşama bırakmadığımız için kimse olmuyor (bazı tembeller hariç :) ) hem ne demişler: "Sabahın şeri akşamın hayrından yeğdir" :) ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Öncelikle herkese kolay gelsin hayırlı işler...
Birileri ilkokulda hecelemeden sonraki dersi kaçırmış ama bu kadar da beli edilmez ki :) Sanırım uzun uzun yazacağım demek istemiş :) Sen sonuç olarak "iyi" olduğunu yaz ki iyi olduğunu bilelim gerisi zaten teferruat ...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Yazacaktim mamafih yazamadim gitti :) yine acikhava sektorundeyim. Isim rahat cok sukur. Cok zorda kalmadan matbaaya geri dönmem zaten. Baski asamasi gerginliği yok. Daha stressiz bence. Oyle yani ne bileyim sorun solim hacı :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Yeni sektörün açık mı, kapalı mı? Bilemem ama "havalı" olduğu kesin :) Matbaaya dönme tabii ki büyüyünce seni tabelacılar başkanı yapayacağım :) Madem ki "sorun söyleyeyim" dedin soruyorum ama "elektrikler kesikti çalışamadım dersen inanmam :) Ozon tabakasındaki delik zamanla büyüyecek mi? yoksa kendi kendini tamir edecek mi? Fotoğraflarda istemeden çıkan ruh fotoğrafları gerçek mi? Üzerinde oynanmış resimler mi? Yakın mesafede maddeler için başarıyla sonuçlanan ışınlama işlemi insanlar üzerinde ne zaman denenmeye başlayacak? Reenkarnasyona inanıyor musun? Nasıl oluyor da bir atom parçası aynı ayna iki ayrı yerde birden olabiliyor? Ölüp dirildiğini iddaa eden kişiler nasıl oluyor da bilmedikleri bir yere gittiklerinde hem orayı hem de oranın dilinin biliyor olabiliyorlar? Şimdiki üreme hızımızla ne zaman Dünya'ya sığamaz hale geleceğiz? Ay'dan sonra gezegenlere seyahatlar ne zaman başlayacak? ......... falan filan. Aslında daha çok soru var soracak ama şimdilik bunlarla idare et sonra sana aynı anda muslukları açarsak diye başlayan bir soru da sorabilirim :) ...
Yahu bugün gözüme daha bir sevimli geldin şimdiye kadar hiç kimse " sor söyleyeyim hacı" dememişti ben de soramamıştım içimde kalmıştı. Cevaplar için şimdiden teşekkürler :) ...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
:) hani burda boyle msn de konusur gibi konuşuyoruz ya ama tum formdaslatimiz görüyor üstün bilgi kapasitemden korkacaklar ama napalim :) sevgili formdaslarim, dostlarım zxexyxezx'in sorularini cevapliyorum.

Ozon tabakasknin deliğine teflon conta tikayacagiz. Nasa bana yaklaşık ölçü verecek. O ruhlari fotolara freelance olarak psda yerlestiren benim. Ölüp dirildim diyenler gulerim onlara ben. Bosanma olayları evlenmeden daha cokmus istatislikler aciklandi. Dünyaya sigamamakmi...

:) hacı filan demiyorum sana artik abi selami bile kesebilirim artik. Selam vermeye korkcm artik.

Korktugum bise daha var guvenebilecegimiz kimse kalmamaya basladi etrafimizda millet olarak.

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Bencil bir insan olmadığım için "üstün bilgi kapatisenden" herkes faydalansın diye açıktan sordum, iyi de oldu ki millet aydınlandı :) Sen müsait olduğun zamanı yaz ben yine sormaya devam ederim bende soru bitmez :) ...
Önceki mesajına göre ismimi hatalı hecelemişsin, bu konuda çok beceriksizsin, üstün bilgili olmana yakışmadı :)
Bana hacı demiyeceksin de kime diyeceksin? merak ettim. Hacı demen için illaki Arapça kelimeleri daha fazla mı kullanayım? eğer sorun buysa merak etme eski kelimeleri de iyi bilirim :) "Güven" meselesine hiç girmiyorum hiç üzerime alınmadım ama aynı fikirdeyim guvenebilecegimiz kimse kalmamaya basladi etrafimizda millet olarak :) ...
Bugün Cuma, Cumanın bereketi üzerimizde olsun, Allah işlerinizde kolaylıklar, dertlerinize derman eylesin (amin) ...

Yukarı Alt