...Bıdı Bıdı...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Hımmm demek ki "botoks" yaptırmamız çok yakın. Çalış çalış çok yakında zengin olur o zaman botoks yaptırmayı bırak bizi tanımaz bile :) ...
Döverken 3-5 dakika da benim için dövüver Şener çünkü ben bayanlara el kaldırmam :) ...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
haklısın. gözlerimde kaz ayağı çizgiler olduğunu nerden biliyon yoksa sen beni görüyonmuuuu :)

Önümüze bakıyoruz ya yok sıkıntı corel var önümde sigara var küllük ve renkli kalemler :p

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Tabii ki görüyorum o gözleri nerede görsem tanırım :) Kaz ayağı çizgilerle başladığına göre yakında nine olursun. Senin masanın üstü boş sayılır yazıkkk, bende fazladan takvim, not kağıtlarım, defterim, çakmağım, monitörün ayağında oyuncak arabam (Hani zengin olunca gerçeğini alacaksın ya ondan :) ) vs vs yok yok yani :) ...

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
@Bahtınur YILDIZ
Yaşlılıktan uğraşamıyorsun galiba,
sen yorulma ben senin yerine yeni mekan fotoğrafını koydum.

Kaz ayakların pek de belli olmuyor be, o kadar da değil, kendine haksızlık ediyorsun Bahtınur YILDIZ.

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Maximum kart :)

Ama seninki fakirhane değil neden kıskandırıyon.
Varmı folyo temizleyecek, kafaları silecek, çay getirecek, led dizecek adama ihtiyacın?
Geliyorummmm

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
Gel, ne olursan ol yinede gel, ister domates ol ister tamtam çalıyor ol yinede gel...

Yukarı Alt